Петък, 22 Март 2019
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  08.05.2017  » Брад Пит проговори за многото алкохол и марихуана

  © Reuters


  Американският актьор, режисьор и продуцент Брад Пит за пръв път след развода си със звездата Анджелина Джоли проговори за това, че е пропаднал в тежък алкохолизъм, непрекъсната употреба на марихуана и цял живот емоционално изолиране от околните.

  Това стана в обширно интервю за списание GQ Style.

  В него той казва, че е спрял да пие, че се е подложил на терапия и че с Джоли са решени да уредят споровете си по приятелски начин и без публичност.

  "Тъкмо започнах терапия. Харесва ми. Харесва ми. Минах през двама специалисти преди да намеря подходящия", цитира думите му "Ройтерс".

  През септември миналата година Джоли изненадващо обяви, че е подала молба за развод. Двамата живееха от години, ожениха се през 2014г. и имат 6 деца, но изпаднаха в грозен спор за попечителство над децата. Брад Пит бе разследван за потенциален тормоз срещу дете, след като изтървал нервите си пред част от децата.

  През януари актьорът бе оневинен от подозренията и с Джоли се разбраха да уредят спора си чрез адвокат, действащ като посредник между двете страни извън съдебната система.

  Сега Пит казва, че раздялата с 41-годишната Джоли му подействала като "огромен генератор на промяна".

  "Не си спомням и ден, откакто излязох от колежа, в който да не съм пил, да не съм пушил цигари с тютюн и марихуана или да правя нещо подобно... Наистина, наистина съм щастлив да сложа край на всичко това. Когато създадох семейство, спрях с всичко, освен с пиенето. Но дори през последната година, знаете, има неща, с които не мога да се справя. Пиех прекалено много."

  Пит продължава да разказва, че обича вино, но и че под масата в същото време си налива водка. "Бях професионалист, доста добър бях станал."

  Сега актьорът твърди, че е спрял пиенето и е заменил алкохола със сок и газирана вода.

  Що се отнася до развода, Пит споделя, че с Джоли са решили да спрат с "отровната омраза" и заедно да уредят нещата.

  Той разкрива още, че е открил утеха в това да прави разни неща с двете си ръце. "Правя всичко. Работя с глина, гипс, арматура, дърво."

  За работата си в киното Брад Пит казва, че вече не се възприема като актьор. "Това отнема толкова малко от времето ми през годината и толкова нищожна част от съсредоточаването ми. Филмите вече ми се виждат евтин начин да стигнеш до дълбоки тежки чувства. Вече не се получава, особено като си баща."

  dnevnik.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net