Понеделник, 21 Май 2018
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  15.05.2017  » Ето как лесно да намирате евтини полети

  https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2014/09/22/0230907001411412940_610286_600x458.jpg

  Нискотарифните авиокомпании промениха индустрията на въздушния транспорт. Вече има множество изгодни оферти за евтини полети, но... коя е най-изгодната? Има няколко приложения и сайтове, които могат да ви помогнат да разберете, пише MakeUseOf.

  1. SkipLagged (онлайн, Android, iOS)
  Директните полети често са по-скъпи от тези с прекачвания. Сайтът Skiplagged е оптимизиран за намиране на най-евтиния билет между две дестинации, без значение от броя на прекачванията. Бъдете обаче готови за интересни и иновативни начини да достигнете до желаната от вас дестинация. Например ако пътувате от София до Франция, понякога може да се окаже, че е по-евтино да си купите билет от София до Испания с престой във Франция и просто да не се качите на вторият полет към Испания.

  2. Hopper (Android, iOS)
  Силата на Hopper е в това, че ви съветва кога е най-доброто време да летите и кога са най-евтините тарифи. Приложението проследява цените, персонализира офертите и ви помага да закупите билети.

  3. TripStreak (онлайн)
  В TripStreak можете да въведете всичките си предпочитания за полети и да ги класирате по желани от вас критерии. Когато търсите полети, TripStreak ще вземе под внимание всички ваши предпочитания за летене. Списъкът с приоритети включва най-ниска цена, най-малко връзки, продължителност на престоя, възстановими билети, Wi-Fi на борда и други.

  4. All The Flight Deals (онлайн)
  All The Flight Deals събира информация за полетите и ви показва онези, които са важни за вас. Приложението иска да въведете оригиналната си локация, след това ви показва всички оферти за полети от вашия град. Това е добра услуга, ако искате да пътувате, но нямате предвид определена дестинация.

  expert.bg
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.04.2018 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ май
  ПЪЛНА ПРОГРАМА

  всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net