Неделя, 22 Юли 2018
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  07.08.2017  » Стивън Кинг и синът му написаха романа Спящи красавици
  Стивън Кинг и синът му написаха

  Какво би станало, ако жените изчезнат от света? Отговор на този въпрос търси геният на ужасите Стивън Кинг заедно със сина си Оуен Кинг. Този впечатляващ тандем изследва демоничната и очарователна страна на по-нежната половина от човечеството в романа "Спящи красавици", който предстои да излезе през септември.

  "Един ден казах на баща ми: "Как ти се струва идеята за една история, в която всички жени изведнъж заспиват?". А той отговори: "Това е страхотна идея, трябва да напишеш тази история", а аз му отговорих: "Не, ти я напиши" − разказва Оуен Кинг.

  Така се ражда съвместният проект на гениалния баща и сина му. Интересна подробност е, че двамата първоначално решават да реализират идеята си като мини сериал и дори написват сценарий за пилотния епизод, но веднага след това решават, че първо трябва да издадат книга.

  "Много е трудно да кажем кой от нас коя част от книгата е написал, защото аз редактирах неговите части, той редактираше моите, но най-интересното е, че след като завършихме работата по книгата, все още сме приятели, все още си вдигаме телефоните, когато другият ни звъни..." - разказва известният баща. "Чудесно е синът ти да те помоли да работите заедно. Нямах представа колко приятно е това. Получи се уникална комбинация между неговото и моето светоусещане, нещо като трети глас" − обясняват двамата Кинг.

  Книгата рисува един свят, в който всички жени заспиват, обвити в пашкули. Ако пашкулът бъде разрушен насилствено, събудената жена подивява и започва да буйства. А междувременно мъжете се чувстват все по-самотни и изоставени. Но се появява една жена, тайнствената Ева, която не е засегната от сънната болест. Дали Ева е медицинска аномалия, която трябва да бъде изучавана? Или е демон, който трябва да бъде убит?

  Фантастичният роман вече се разпространява чрез предварителни продажби. Той ще бъде на пазара на 26 септември 2017 г. и междувременно ще бъде представен с турне на авторите. Обявените засега дати са само в САЩ и Канада.

  avtora.com

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    01.07.2018 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ юли
  ПЪЛНА ПРОГРАМА

  всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net