Понеделник, 22 Октомври 2018
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  23.10.2017  » Електрическа четка за зъби - действие, ползи и предимства

  Електрическа четка за зъби - действие, ползи и предимства

  Електрическата четка за зъби е добър пример за това как новите технологии могат да допринесат пряко за подобряване на здравето ни. Първата електрическа четка за зъби е произведена преди около 60 години, а механизмът на работа на този тип продукти за дентално здраве не спира да се усъвършенства и днес. Целта е една – потребителите на електрически четки за зъби да могат да си осигурят оптимално почистване на зъбите, непостижимо с обикновена четка.

  Електрическа четка за зъби – механизъм на работа

  Главата на четката извършва множество бързи вибрации като може да се движи във всяко измерение, включително по посока на и обратно на часовниковата стрелка. С тези динамични движения главата на четката създава турбулентни потоци, чрез които пастата за зъби и водата преминават бурно през междузъбното пространство и по линията на венците и успешно премахват разположената по повърхността им зъбна плака.

  Съвременните електрически четки за зъби може да работят с изключително висока честота на вибрациите, която достига скорост близка или дори по-висока от тази на звука. Тя се поддържа от батерия, която осигурява дълъг режим на работа и дискретно възстановява заряда си в периода, когато четката на се ползва.

  Ползи и предимства на електрическите четки за зъби

  Едно от основните предимства на електрическата четка за зъби е малката глава, с която може да се достигнат по-далечните и труднодостъпни зони на зъбите и междузъбното пространство.

  Освен това иновативните четки за зъби имат вграден таймер и система за звукова сигнализация през определен период от време. Това позволява на потребителя не само лесно да се ориентира кога да премести четката в друга зона на устната кухина, но и да си гарантира, че ще почиства зъбите и венците си в рамките на препоръчителния минимум от 2 минути.

  Електрическите четки за зъби от най-ново поколение предлагат няколко режима на работа, подходящи за хора с чувствителни зъби и венци, както и за носещите брекети и коронки. Освен удобство, възможността за комбиниране на различни режими на работа позволява оптимално избелване и почистване на зъбите само в рамките на няколко дни.

  Електрическата четка за зъби е разумна инвестиция за дълготрайно бели зъби и здрави венци във всяка възраст.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net