13.11.2017  » Долче и Габана пускат дизайнерски макарони

© © Carlos Barria / Reuters

Смятате, че на ежедневието ви му липсва малко блясък? Тази Коледа, само срещу 100 евро, може да си сварите паста с марката "Долче и Габана".

Италианските модни дизайнери че пускат в продажба 5000 кутии тестени варива, произведени съвместно с известната фирма за паста "Пастифичио ди Мартино". За успокоение на почитателите й Доменико Долче и Стефано Габана не са се месили в рецептата - отпечатъкът им е върху "винтидж" кутията, опаковките, както и престилка, която носи техните подписи, пише "Блумбърг". Комплектът с четири разновидности паста ще се продава в избрани магазини и онлайн от 15 ноември.

Начинанието приглася на последната колекция на дизайнерите, които представиха рокли с щампи на паста и зеленчуци и подобни аксесоари за сезон пролет/лято. С нея "Долче & Габана" става и поредната луксозна марка, поставила логото си на "обикновени" стоки, отбелязва списанието W.

Този юни "Прада" пусна в продажба лимитирана серия кламери със своето лого. Наистина те бяха по-големи, сребърни и предназначени да се ползват като щипки за пари, но срещу 185 долара на парче бяха посрещнати нееднозначно. "Тифани" пък предлагакартонени чаши, чинии, тенекиени кутии и топки прежда на цени от 100 до 9000 долара. Най-известна обаче остава "синята пазарската чанта" на "Икеа", която "Баленсиага" показа в кожен вариант като част от колекция аксесоари, вдъхновени от пазарски торби.

dnevnik.bg

«  Обратно към всички текстове