12.08.2019  » Фотографски конкурс търси истории за бездомни животни


Конкурс за фотография на тема бездомните животни обявява организацията "Четири лапи". Неговото заглавие е "Осинови любовта", а най-добрите кадри ще бъдат включени в изложба на открито тази есен. Крайният срок за изпращане на снимките е 15 септември, съобщават от организацията.

Конкурсът е част от кампанията на "Четири лапи" за осиновяването на бездомни животни "Осинови.ме". Няма ограничения кой може да се включи в него, а участниците трябва да разкажат в един кадър как виждат живота на бездомните животни. Друго условие е към снимката да бъде приложена кратка история за това къде, как и по какъв повод е заснета тя, както и описание на героя. За участниците са подготвени награди.

"Осинови.ме" е най-новата кампания "Четири лапи", която има за цел да популяризира отговорното отношение към домашните любимци и осиновяването на изоставени животни. "Осиновяването на бездомни кучета и котки е световна тенденция, която все повече измества купуването им", казват от организацията. Кампанията цели и да събуди дебата за агресията и насилието над домашните животни.

Фотографиите и текстовете се приемат до 15 септември на office@four-paws.bg.

dnevnik.bg

«  Обратно към всички текстове