Събота, 23 Януари 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  23.03.2020  » За забавления цялата нощ


  В случай, че имате непреодолимото желание да бъдете неповторими в леглото и забавленията да продължават цяла нощ – трябва да знаете, че не сте сами.

  Много мъже търсят начини да подобрят сексуалното си представяне. В този контекст може да се включва както подобряване на съществуващите проблеми, така и търсене на нови начини за поддържане на интереса на партньора.

  На пазара има много медикаменти и добавки, които целят подобряване на мъжкото представяне, но има много прости начини, които постигат същите резултати или дори по-добре, а същевременно са безплатни и не налагат посещението на аптеката.

  На първо място, в случай, че имате проблем с ерекцията е добре да се уверите, че не е налице подлежащ сърдечен.

  Физическата активност е един от безкомпромисните препоръки за поддържане на либидото. Според експертите достатъчни са тридесет минути на ден упражнения или кардио като бягане и плуване.

  Стресът може да засегне всички органи и системи, включително и Вашето либидо. Под неговото действие се увеличава сърдечната честота и се повишава кръвното налягане. И двете вредят на сексуалното желание и представянето като цяло.

  Психологическият стрес също може да повлияе на постигането на ерекция или достигането на оргазъм. Същевременно упражненията са чудесен начин да намалите стреса.

  Стресът също може да предизвика лоши навици, като тютюнопушене или консумация на алкохол, които могат да навредят на Вашето сексуално представяне.

  Според проучвания малко червено вино може да подобри кръвообращението, докато твърдият алкохол и то в завишени количества може да има неблагоприятни ефекти.

  Слънчевата светлина намалява производството на мелатонин в тялото. Този хормон ни помага за регулацията на сън-бодърстване, но също така потиска нашите сексуални желания. По-малко мелатонин означава потенциал за повече сексуално желание. Което автоматично означава, че по-честото излагане на слънце има ползотворен ефект.

  Ако не издържате толкова дълго, колкото искате в леглото, може да Ви е нужна известна практика. В тези случаи мастурбацията също може да бъде от полза.

  Обръщането на специално внимание на желанията на партньора Ви не само прави секса още по-задоволяващ за тях, но също така може да Ви помогне в забавяне на еякулацията, особено при достигане на върхово удоволствие.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »