Четвъртък, 21 Януари 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  01.07.2020  » Нови водещи в шоуто Игри на волята:България

  Ралица Паскалева и Димо Алексиев са водещите на втория сезон на "Игри на волята: България". През септември зрителите ще ги видят в неочаквана нова роля, която наследяват от Александра Сърчаджиева.

  По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24-има участници, не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат интересни моменти за феновете на формата. Двамата водещи ще представят всички участници на зрителите, ще ги посрещат преди всяка битка и ще поставят пред тях всяко следващо предизвикателство.

  Всеки от тях има и специфична роля във формата. Димо има нелеката задача като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата, а Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е начело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон, съобщават от "Нова телевизия".

  "Игри на волята: България" е много интересен формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препятствия. Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила", сподели Димо Алексиев за зрителите на "Събуди се" и обеща да е строг, но справедлив съдия.  

  "За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси", допълни Ралица Паскалева.

  Снимките на втория сезон на "Игри на волята: България" започнаха в началото на седмицата и участниците вече се борят за голямата награда, минавайки през различни изпитания на едни от най-красивите кътчета по българското Черноморие.
  avtora.com
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »