Четвъртък, 18 Август 2022
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  20.06.2022  » Тибетски хороскоп: Какви сме били в минал живот


  Според тибетския хороскоп, годината, в която сме родени определя характера ни. Тибетският хороскоп съвместява гадаене, нумерология и астрология. Според него по годината ни на раждане можем да гадаем и какви сме били в предишен живот. Вижте кой е вашият тибетски знак според рождената ви година и какво показва за вас.

  Ето какво показва за вас тибетския ви знак.

  Ярък въздушен дракон – Родени през 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

  Вие определено обичате промените и искате да опитате от всичко. Емоциите ви също се променят често. Общителни сте и отворени към хората около вас, но трябва да бъдете по-внимателни към другите, за да не нараните чувствата им. За вас може да се каже, че сте склонни да се издигнете над светските проблеми.

  Общителността ви ви помага винаги да бъдете заобиколени от много приятели, но в същото време сте много чувствителни. В предишни ваши животи може да сте били плетач на кошници, художник, поет, пратеник. Може да имате добри взаимоотношения с Черния бивол.

  Кобра – Година на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001.

  Хората, родени под този знак, са родени оратори, философи и учители. Даването на мъдри съвети им се отдава с лекота. Грижовни са и винаги се опитват да помогнат на другите, но понякога забравят за себе си. Струва си да помислят за своя живот, а не само да се ангажират с проблемите на другите.

  Имат много мечти, които могат да реализират, стига да не забравят за тях. В предишни животи вероятно са били пирати, грънчари, алхимици. Добри взаимоотношения могат да имат с Кожена гривна и Жарко слънце.

  Пазител на огъня – Година на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

  Тези хора носят светлина и радост. Според тибетския хороскоп хората от този знак имат много развита интуиция, която им позволява да координират ума и сърцето си. Въпреки че имат приятели, понякога може да бъдат обхванати от чувството за самота.

  Пазителите на огъня са невероятно порядъчни и честни, но от друга страна и консервативни. Могат да имат приятелство с Монаха, но да внимават с Яркия въздушен дракон. Ако вие сте родени под този знак, в предишен живот може да сте били билкар, лихвар, воин, акушерка, готвач.

  Източник на чиста вода – Година на раждане: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003.

  Източникът на чиста вода е извор на щедрост, доброта и положителна енергия. Хората от този тибетски знак държат на справедливостта. Носят положителни емоции в себе си, ценят приятелските взаимоотношения и не харесват предателството.

  Добре е да слушат по-често интуицията си, тъй като това ще им помогне при избора на житейски път. В предишен живот може да са били дипломат, певец, кочияш, винопроизводител, свещеник. По-трудни биха били взаимоотношенията ви с Кожена гривна и Монах.

  Нефритена колона – Година на раждане: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004.

  Хората от този знак не обичат тълпите и масовите събития, за тях личното пространство е много важно. Тишината и уединението им помагат да си починат. Има някаква аристократичност в тези личности. В живота са много активни, притежават брилянтен ум, постоянно търсят истината. Въпреки това другите може да ги смятат за студени и властни.

  С Метален гонг могат да бъдат приятели, но да внимават с Черния бивол. В предишен живот вероятно са били коняр, пратеник, бижутер, скулптор, писател.

  Метален гонг – Родени през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005.

  Хората от този знак напомнят за доблестни рицари. Те са истински, благородни и щедри, но много самокритични и чувствителни. Предпочитат да живеят за някого и на моменти може да бъдат големи фаталисти. През целия си живот търсят любовта в най-различните ѝ форми. Не бива да забравят да се наслаждават на моментите и да гледат на живота тук и сега.

  С Нефритена колона могат да имат добри взаимоотношения, но да внимават с Езерната костенурка. В предишен живот може да са били археолог, градинар, обущар, адвокат.

  Езерна костенурка – Година на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

  Хората от този знак сами управляват съдбата си, създавайки благоприятни условия за успехи. Езерните костенурки са нежни и верни, не харесват игричките и интригите. За да постигнете целите си, трябва да обмислите внимателно стъпките си и предварително да оцените плюсовете и минусите.

  Късметът се усмихва на тези, които знаят как да създадат правилните условия. Лесно се изкушавате, затова бъдете внимателни. С Метален гонг ще ви бъде трудно да имате приятелство, но с Монаха и Пазителя на огъня имате хармония. В предишен живот може да сте били портиер, майстор на каруци, часовникар, зидар.

  Кожена гривна – Година на раждане: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

  За тези хора може да се каже, че се увличат от мистицизма, интересуват се от всякакви тайни и загадки. Понякога може да са твърде затворени в себе си, самотни, да страдат от ниска самооценка. Не харесват конфликтите и агресията, но могат да защитят себе си. В любовта смятат, че свободата е основното в една връзка.

  Крият своите несигурности под маската на съблазнители. Един от големите им страхове е да не останат без приятели, затова винаги се стремят да създават нови контакти. С Горещо слънце може да имат приятелство, но да внимават с Монаха. В предишен живот вероятно са били ковач, скулптор, дипломат, търговец на оръжие, метреса.

  Черен бивол – Година на раждане: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

  Черният бивол върви по своя път и никога не се движи по чуждите пътеки. Предпочита незабавно да изясни всичко, за да избегне неприятни ситуации. Хората от този знак са силни и уверени в своите възможности.

  Това, което не бива да правят е да не подценяват враговете си, защото те може да бъдат опасни. С Яркия въздушен дракон може да бъдат приятели, но да внимават с Кобрата. В предишен живот вероятно са били воин, планински водач, скитащ актьор, ковач.

  Новолуние – Година на раждане: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

  Хората, родени под този знак са мечтатели, чувствителни и нежни, страстни в любовта. Въпреки това биха могли да бъдат ревниви и непоследователни, да не могат да контролират собствените си емоции и промени в настроението. Това определено им създава проблеми с другите. Могат да имат добри взаимоотношения с Ярък въздушен дракон, но да бъдат внимателни с Нефритена колона. В предишния си живот вероятно са били кочияш, акушерка, килимар, ловец.

  Горещо слънце – Година на раждане: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

  Хората от този знак са пълни с жизненост и оптимизъм. Те са верни приятели и помощници, във всяка ситуация може да се разчита на тях. Но това, от което се страхуват е да не загубят свободата си. Доброто им настроение трудно може да бъде развалено. Сложните ситуации не ги плашат, защото могат да ги разрешат с лекота.

  С напредването на възрастта стават все по-спокойни и безразлични към незначителните неща, на които преди са обръщали внимание. Могат да имат добри взаимоотношения с Кожена гривна, но да внимават с Пазителя на огъня. В предишния си живот вероятно са били астроном, търговец на амулети, ловец.

  Монах, придружен от маймуна – Родени през 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

  Тези хора са много общителни и имат голямо въображение, лесно биват забелязани. В любовта са уверени, но не понасят предателството. Добре да внимават с хора, които завиждат на положителните им качества и успехи. Мъдростта ги води напред, дори в спорове. Могат да имат добри взаимоотношения с Пазителя на огъня, но да внимават с Източник на чистата вода. В предишния си живот може да са били врачка, певица, комик, фалшификатор, пише Флагман.

  АРЕНА

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »