22.07.2013  » Световен пътешественик гостува в Русе


Дейвид Хофман – журналист и редактор на популярния туристически интернет портал www.davidsbeenhere.com е на посещение в Русе. Визитата е част от триседмичната му обиколка в България – от 15 юли до 3 август. Пътешественикът ни гостува до 24 юли. Сред забележителностите и туристическите обекти, които се очаква да посети, са античната римска крепост Сексагинта Приста, Националният музей на транспорта, Музеят на градския бит, катедралният храм „Света Троица“, катедралният храм "Свети Павел от Кръста", природен парк „Русенски Лом“, както и Борово, Иваново и Червен.

Сайтът на Дейвид Хофман, в който той представя различни туристически дестинации, е създаден през 2007г. Разказвайки за местата, които е посетил, журналистът препоръчва на любителите на пътешествията кои забележителности от региона си заслужава да бъдат разгледани, къде да отседнат, кое заведение да посетят и дава полезни съвети за една незабравима ваканцията.

За 5 години в интернет платформата, гидовете и видеоклиповете на журналиста са представени 125 хотела и над 400 ресторанта в повече от 600 града на 47 страни по света. 30 % от абонатите на www.davidsbeenhere.com са от Северна Америка, а 50 % от Европейския съюз.

АРЕНА

«  Обратно към новините