21.04.2017  » Дебат в Русе за достъпна информация по плана ЮнкерМладежки дебат за обективна и достъпна информационна среда в България относно Плана „Юнкер” и действията на ЕС за насърчаване на създаването на работни места, растежа и инвестициите ще се проведе на 26 април (сряда), от 10 часа, в заседателната зала на Канев център на Русенския университет „Ангел Кънчев“. Организатори са Фондация „Европейски институт“, с медийната подкрепа на Bloomberg TV Bulgaria, по инициативата „Ин-вЕСт”, финансирана от Европейската комисия в България.

В събитието ще вземат участие Светослава Георгиева, съветник „Икономическо управление и европейски семестър” в Представителството на Европейската комисия в България, Христина Каспарян, Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия Русе, гл. ас. д-р Свилен Кунев, Мениджмънт и бизнес развитие, ФБМ, РУ.

В рамките на проекта също са предвидени 6 тематични телевизионни предавания, както и още един регионалeн младежки дебат в София. Ще бъде организирана и национална конференция.

Можете да се присъедините и към събитието във facebook

АРЕНА
«  Обратно към новините