Сряда, 18 Юли 2018
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  21.09.2017  » В Русе организират Седмица на осиновяването


  За четвърта поредна година екипът на Центъра за обществена подкрепа към Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Русе организира Информационна седмица на осиновяването от 24 до 28 септември:

  24 септември – Празник „Приятели на осиновяването” от 10.00 до 13.00 часа в Комплекса за социални услуги за деца и семейства - Русе. За осма година КСУДС събира заедно осиновители, осиновените им деца, кандидат-осиновители, приемни родители и приемни деца, приятели на осиновяването. В празника, посветен на децата, ще имат участие мажоретен състав, анимация с елементи на зумба, подвижни игри на деца и родители, детски състав на модерен балет към ОМД, състав на ФТТ „Н. Киров”, фокусник и др.

  25 септември – От 9.00 часа започва информационен ден с участие на медии, кандидат-осиновители, осиновители с акцент нуждата от подкрепа на осиновителите и осиновените им деца. Предвидена е дискусия на тема „Подкрепа на семействата през целия процес на осиновяване и отглеждане на децата”.

  26 септември – Консултативен ден с гости–специалисти в КСУДС от 09.00 до 12.00 часа /консултациите са безплатни/ - детски психолог и психотерапевт, логопед, психолози и социални работници с опит в сферата на осиновяването. За целта е необходимо предварително записване на тел. 0885 663 421.

  27 септември – Ден на отворените врати за осиновени деца и техните родители в Първия в България семеен интерактивен център „В света на ранното детство“ на СНЦ „Еквилибриум” – 09.00 ч. – 12.00 ч. Адрес: гр. Русе, ул. Доростол 22 (Жилищна кооперация в сиво и червено - партер, вход от към детска градина "Слънце").

  28 септември – Закриване на Националната седмица на осиновяването със засаждане от осиновители на дърво – дъб /жълъдът е символ на продължаващия живот/ в двора на КСУДС.

  По време на Информационната седмица на осиновяването във фоайето на КСУДС ще са изложени рисунки на деца на тема „Моето семейство”, свързана с Националните седмици на осиновяването.

  АРЕНА  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    01.07.2018 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ юли
  ПЪЛНА ПРОГРАМА

  всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net