13.11.2017  » 20 без книжки и 16 пияни заловени за 20 дни в Русенско


20 неправоспособни водачи са заловени от русенската полиция за 20 дни, съобщи старши инспектор Стилян Станев – началник група пътен контрол и организация на движението към сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР Русе. За същия период са заловени и 16 пияни шофьори и един след употреба на наркотици. Фрапиращото е, че концентрациите са във високия диапазон – над 1.2 промила.

Главен инспектор Михаил Манов - началник на КАТ Русе и
старши инспектор Стилян Станев

Автомобилен състезател е бил заловен вчера след преследване по пътя за Варна.Екип на Пътна полиция вижда жълто-бяла хонда да идва към тях с висока скорост и подават стоп сигнал. Колата не спира и се вижда, че е и без регистрационни табели. Екипът последва колата и в малка уличка шофьорът е спрян и му е направена проверка. Водачът е правоспособен и известен, имал е две неплатени глоби. По думите на шофьора, той е изпробвал колата за състезание, но в града.

Три специализирани операции се провеждат в момента – за движение без платена винетна такса на камиони, за използване на светлини сигнали не по предназначение на автомобили, които нямат право и акция „Зима“ - втори период.

АРЕНА

«  Обратно към новините