Петък, 16 Ноември 2018
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  05.12.2017  » Вики, Вензи, Илия Деведжиев, Тони и Михаела Филева в детско приключение с Маргаритка

  В празничния сезон на 2017-та националният проект „Приказки без край“ и социален проект „Маргаритка“ поставят началото на съвместна кампания, чиято цел е още една музикална площадка.

  Стартът бе даден през ноември с излизането на специално издание на компакт диск “Маргаритка” и “Приказки без край”. Детски аудио приказки, записани и озвучени от актьорите Теодора Духовникова, Захари Бахаров и Христо Мутафчиев. Три изцяло авторски нови приказки на детския автор Илия Дведжиев и три приказки от българското народно творчество в компанията на успешния компакт диск „Маргаритка“. В него слушаме най-любимите български детски песни в съвременни аранжименти, изпълнени от популярни български певци и артисти.


  Дисковете са подарък за децата в различни болнични заведения, а всеки от нас закупил диска от търговската мрежа, участва в построяването на следващата музикална площадка в България.

  По време на съвместната кампания на „Приказки без край“ и „Маргаритка“ се провежда поредица от „приказни“ събития в детските отделения на различни болнични заведения. Децата участват в забавно измисляне на приказки заедно с детския автор Илия Деведжиев и в компанията на изпълнителите Вики от „Мастило“, Тони, Михаела Филева и Вензи. Целта на събитията е малчуганите и техните родители да преодолеят стреса от болничната обстановка по-лесно, чрез пеене, рисуване, музика и театър. Всяко дете ще получи като подарък - специалното издание на компакт диск „Маргаритка“ и „Приказки без край“, с личен автограф от звездите, които ще се включат в събитията. 3000 броя от дисковете ще са подарък за деца - пациенти на различни болници в цяла България.

  Крайната цел на съвместната инициатива на „Приказки без край“ и „Маргаритка“ е изграждането на следващата музикална детска площадка в София. Първата площадка на „Маргаритка“ вече e факт и се намира в парк „Гео Милев“ в София, където се радва на огромен интерес от страна и на деца, и на родители.

  Дискове могат да бъдат закупени от https://margaritka.bg, както и търговските обекти на бензиностанции OMV, LAFKA, магазини DM, аптеки SUBRA, аптека Ремедиум 4 (София, ул. Иван Денкоглу  №34) и книжарници Сиела.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net