13.02.2018  » Уъркшоп за младежи И ние сме тук ще се проведе в Русе„И ние сме тук!” се нарича уъркшоп за младежи и тяхната роля в гражданското общество, който ще се проведе от 2 март до средата на април 2018 година. Чрез филмови прожекции, дискусии и дейности, участниците ще изградят среда за открита дискусия, където ще могат да изразяват мнения и идеи за средата, в която живеем.

„И ние сме тук!“ включва два арт- уъоркшопа през уикендите и три следобедни срещи. Часът и датата на събитията ще бъдат съобщени допълнително. От 2 до 4 март ще гостува артистът Artúr van Balen от Берлин, който ще води среща, която има за цел да стимулира възникването на диалог в обществото чрез артистична изява. (виж http:// www.toolsforaction.net/)

За участие: https://goo.gl/forms/oWLEfm9hYDd1X6C82

Информационната сесия ще се проведе на 15 февруари 2018 г., от 17:00 ч. в Австрийска библиотека в Русе (площад "Свобода 4", входът е през Арт кафе на Доходното здание, 2 етаж) https:// www.facebook.com/events/133770750769814/

Контакти за връзка: Шарлоте Клайн: charlotte.klein@eliascanetti.org, Изабела Кери: isabellamcarey17@gmail.com Английският език е препоръчителен, но не се изисква. Уъркшопът ще се проведе на английски език с превод на български.

АРЕНА
«  Обратно към новините