Петък, 18 Януари 2019
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  15.05.2018  »  #EUinMyRegion - конкурси за приключили европроекти


  Проекти, които са получили финансиране от фондовете на ЕС могат да бъдат популяризирани в платформата „Европа в моя регион“ . Областният информационен център в Русе се включва в кампанията по популяризирането на инициативата.

  На 9 май 2018 година ОИЦ-Русе се присъедини към Дните на отворените врати, чиято цел е да популяризират регионални проекти, реализирани с европейски средства. Центърът показа пред Доходното здание изложба на 10 успешни проекта на Община Русе, финансирани по различни оперативни програми. Експозицията беше отбелязана на специализираната карта за проекти на ЕС на сайта на ЕК.

  ОИЦ-Русе се ангажира да популяризира и другите инициативи на кампанията: фотоконкурс, конкурс за блогъри и викторина.
  Фотоконкурсът ще отличи най-добрите снимки на проекти, финансирани от ЕС. За участие се изисква да бъдат направени две снимки: една на проекта (художествена, творческа) и една на табелата или билборда с информация за финансирането и с флага на ЕС. 30-те най-добри кадъра ще бъдат събрани във фотоизложба, която ще пътува из цяла Европа.

  Конкурсът за блогъри също е свързан с представяне на проекти, съфинансирани от ЕС. Публикациите може да са на всеки от официалните езици на ЕС. След като материалът бъде публикуван, линкът трябва да бъда изпратен до Gleam в периода от 23 април до 31 август 2018 г. Жури ще определи трима победители. При оценката ще бъдат взети под внимание количеството трафик в мрежата и броят на споделянията. Тримата победители ще бъдат поканени да се присъединят към триседмична пълна програма за обучение в реална среда, посветена на комуникациите в ЕС.

  В рамките на кампанията „Европа в моя регион“ гражданите на ЕС могат да участват в онлайн викторина за проверка на знанията относно регионите на Общността и тяхната култура . На всеки две седмици ще бъде определян победител, който ще получи кошница с европейски деликатеси. Имената на 8-те печеливши във викторината ще бъдат обявявани два пъти месечно: на 15 и 30 май, юни, юли и август.

  Крайният срок за участие в кампанията „Европа в моя регион 2018“ е до 31 август 2018 година.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net