10.07.2018  » Плащаме такси за вход, ремонти и подобрения електронно


Около 6000 души и ползвателите на 150 офиса ще могат да се възползват от новата услуга на Професионален домоуправител в Русе. Те ще имат свободата да плащат своите месечни такси и задължения към етажната собственост когато и където пожелаят по електронен път.

Ползвателите на услугата ще имат клиентски номер, с който ще могат да влизат в портала „DomoES” и от там да преглеждат всички разходи, ремонти и подобрения направени на техния имот, който е в етажна съсобственост. Системата дава възможност за заплащане на таксите за дадения месец през EasyPay, E-pay, PayPal, с кредитни и дебитни карти,а при необходимост, и с банков превод.

Услугата, която ще стартира тази есен, се предлага за първи път и спестява неудобствата при отсъствия от града и страната, подходяща е за хора, които не обитават имотите си, или за всеки, който не иска да чака касиер.

Порталът „DomoES” ще предоставя и информация за всички видове плащания, които ще бъдат защитени според Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) от 28.05.2018г. Всеки потребител и имот ще бъдат представени с поредица от цифри. При заплащане на таксите, ще бъде издаван електронен касов бон, изпращан на телефонен номер или електрона поща по избор. На място ще може да бъде издаван и документ на хартия. Предстои създаването на Електронни домова и касова книга както и мобилно приложение за телефон или таблет.

АРЕНА

«  Обратно към новините