Неделя, 16 Юни 2019
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  25.09.2018  » Масово Нощно Каране: Единствено и само силният човек може да бъде толерантен


  Около 7 000 водачи на две гуми отбеляза тази година „Масово Нощно Каране“ - рекорден брой, които преминаха по столичните улици с призив за по-голяма толерантност на пътя. Събитието се организира за четвърта поредна година от най-голямата мотоциклетна организация в страната Sofia Riders, и е най-голямото мото шествие в страната. То не случайно се проведе през нощта, където всички участници почетоха паметта на жертвите на пътя.

  Шествието бе подкрепено от зам.-министър на вътрешните работи Стефан Балабанов и рали шампионът Крум Дончев, но не като мотоциклетист, а автомобилист участващ с единствения автомобил, който заедно с Андрей Дянов от Sofia Riders поведоха колоната от мотористи по нощна София.

  „Ролята на полицията бе първо да охранява това шествие, с цел да не се допуска инцидент по 19-километровия маршрут из София, второ да демонстрира, че и ние сме зад тази прекрасна идеята на тези млади хора. Подкрепяме ги и искаме тя да стигне до максимален брой български граждани.“, сподели зам-.министър Балабанов

  „Призивът ми е да покажем, че всички ние сме част от пътната мрежа. Да бъдем предпазливи, да внимаваме и най-вече да бъдем толерантни. Има място за всички на пътя и най-важното е да стигнем там, закъдето сме тръгнали, защото ние всички имаме семейство и приятели, които ни чакат.“, каза Андрей Дянов – Sofia Riders.

  „Единствено и само силният човек може да бъде толерантен. Той е напълно уверен в себе си и познава изключително добре своя път, цени вярата и добродетелите. В душите на толерантния човек няма и капчица страх! Щастлив съм, че станах част от призива за „Толерантност“ на Sofia Riders.”, коментира рали-шампионът след събитието.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.05.2019 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ юни
  ПЪЛНА ПРОГРАМА

  всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net