Събота, 14 Декември 2019
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  28.06.2019  » 13 млн. евро инвестира Lindner в завод край Русе


  13 млн. евро и разкриване на близо 200 нови работни места. За това са се договорили представителите на българската дъщерна фирма на Lindner Group, Германия, при срещата си с кмета на община Русе Пламен Стоилов и неговия екип. Заводът край Русе ще произвежда фасадни елементи. Кметът Пламен Стоилов заяви по време на срещата, че приветства екологичните и чисти производства в нашия град.


  По думите на г-н Вернер Хофман, управител на фирмата, новата производствена база в Русе ще е разположена на площ от 67 000 m².

  „Като дъщерно дружество на Lindner, нашата нова компания в България – Линднер Билдинг Енвелъп Инженеринг ЕООД, има няколко предимства: Ние можем да произведем всички компоненти на сградната обвивка, включително специално разработени решения за индивидуални фасади“, заяви г-н Хофман.

  Фирмата разполага с квалифициран персонал с богат опит в проектирането, производството и монтажа, и иска да се развива експанзивно и непрекъснато да увеличава обема на продукцията си. Предлага и програма за обучение в България, която да осигури разширяване на екипите от специалисти на Lindner по целия свят.

  Представителите на  Линднер подчертаха, че предимствата, улеснили избора на град Русе за място за изграждане на новата производствена база, са стратегическото му местоположение на брега на река Дунав и в близост до границата с Румъния, както и Русенският университет „Ангел Кънчев“ и многото добри професионални гимназии.

  Продуктите „Линднер“ се произвеждат от естетически издържани материали, които гарантират високо качество и отлични резултати. Екологично тествани и отговарящи на всички технически изисквания, те гарантират, както здравословни и безопасни условия на труд, така и опазването на околната среда. Те са сертифицирани по изискванията на LEED, както и ISO 9001, 18001 и 14001.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net