26.03.2020  » Лечебни заведения Медика с национален телефонен номер


Лечебни заведения „Медика“ обявяват национален телефонен номер -  0700 2 0966. Целта е получаване на всякакъв вид медицинска информация свързана с лечение и диагностика. Всеки ден от 08:00 до 18:00 часа могат да се обаждат лица, които са били пациенти на ЛЗ „Медика“ и трябва да се явят на контролни прегледи. След записване на час, ще получат подробности как могат да се придвижат до болницата, предвид изградените КПП-та на входовете и изходите на Русе.

Номерът е на разположение и на хора, чиито близки са настанени в отделенията на болниците от групата лечебни заведения „Медика“. По телефона, те ще получат информация как да доставят необходими принадлежности и пратки. Ще бъдат информирани и как могат да изпратят роднините си до болницата и кога те ще бъдат изписани.

На 0700 2 0966 могат да звънят и пациенти, които имат нужда от неотложна помощ. На посочения номер, също така мoгат да бъдат записвани часове за специалисти от  ДКЦ-2, УМБАЛ „Медика Русе“, кардиологична болница „Медика Кор“ и Медицински център „Медика Експерт“. Бременните ще получават информация за консултациите, които трябва да бъдат извършени, по време на този период.

 АРЕНА

«  Обратно към новините