Вторник, 2 Юни 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  22.04.2020  » Вижте участниците в първия онлайн фестивал в България  Новината за първия онлайн фестивал в България VIRUS on-line FESTIVAL предизвика голям интерес и десетки артисти от цялата страна вече се включиха в програмата му.

  Концерти, театър, арт-работилници, кулинарни демонстрации, шоу програми, фокуси, спорт, туристически турове на живо са само част от събитията, към които всеки може да се присъедини онлайн на 24, 25 и 26 април 2020 - напълно безплатно, без да се налага да става от дивана вкъщи.

  Една от изненадите в програмата е Китодар Тодоров, който ще влезе в неочаквана за феновете му нестандартна роля. Актьорът ще направи на живо своя кулинарна демонстрация и ще разкаже тънкостите при приготвяне на любимото си ястие. При това – на живо, онлайн, директно у вас.

  А всеки фестивален ден ще приключва с концерти на любими групи - Ревю, Обратен ефект, Керана и космонавтите, Леб и вино, XhusBand и Yavi вече загряват за новия формат.

  Димо от P.I.F. също ще излезе от познатото си амплоа и като дипломиран актьор ще пресъздаде някои от най-обичаните детски приказки, написани от Джани Родари.

  Мадлен Алгафари също се включва в програмата на фестивала – тя ще представи книгата си "Приказки за пораснали деца", а ХаХаХа Импро театър ще ви разсмеят с уникалните си представления, които достигат съвсем нови измерения в онлайн среда

  В програмата на фестивала ще се включват и четирима от най-добрите готвачи от Института за кулинарно изкуство към Висшето училище по мениджмънт във Варна.

  Освен варненската кулинарна сцена, такава ще бъде обособена и кулинарна академия в София, където ще се развихрят още професионални готвачи – Елица Божинова, Роси Иванова и др.

  И това не е всичко – VIRUS on-line FESTIVAL ще запълни целия уикенд с куклен театър, курсове по фотография, стоп моушън анимация, астрология, виц дуели, уроци по графити, туристически турове и шоу програми, пилатес и много други атрактивни събития.

  От сцената във Варна ще се излъчи и уникалното ни Talk show, на което водещ ще бъде младият варненски актьор Димитър Костадинов, а сред гостите му ще видим артистите от Тутурутка, музикалните изпълнители Чарли и Polina, Стоян Роянов Я-Я и други.

  В част от събитията зрителите ще могат да задават въпроси и да участват с обратна връзка в реално време.

  Фестивалът е напълно безплатен, но всички, които искат да подкрепят артистите, ще имате тази възможност през платформата на фестивала.

  АРЕНА  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »