23.05.2020  » На 24 май гледайте на живо онлайн по три канала връчването на Награда Русе 2020


Уважаеми Дами и Господа, приятели на Русе,

Гледайте на живо Церемонията по връчване на НАГРАДА РУСЕ 2020 на 24 май, неделя, от 18:00. Тя ще бъде предавана в Канал „Култура Русе / Ruse Culture“ в YouTube, споделена във Facebook на страниците на arenamedia.net и Община Русе.

С Наградата „Русе” на Община Русе всяка година се удостояват творци, дейци, творчески екипи и организации, работещи в сферата на изкуството, културата, образованието и науката за значителен принос и активна дейност за издигане авторитета на Русе през изминалата година.

Да бъдем заедно! Всички, които обичаме Русе - град на свободния дух. Гледайте церемонията онлайн или потърсете записа, който ще бъде достъпен и в бъдеще.

Споделете радостта с ваши приятели и хора, които цените. Подкрепете онлайн творците на изкуството и културата, деятелите на образованието и науката. 18 от най-достойните личности и организации от Русе са номинирани в две области: „Изкуство и култура“ и „Образование и Наука“. Наградите ще бъдат връчени от Пенчо Милков, кмет на Община Русе, и Иво Пазарджиев, председател на Общински съвет - Русе.

Интелектуалците на Русе имат нужда от нашата подкрепа - днес и изобщо. Да бъдем заедно в града, където Стоян Михайловски написва текста на химна, станал символ на българската просвета и култура, на светите братя Кирил и Методий.

Честит 24 май!
Върви, народе възродени,
Към светла бъднина върви…

 

«  Обратно към новините