Събота, 4 Юли 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  29.06.2020  » Летният рок фестивал на кея започва днес


  С отбелязване на Деня на река Дунав тази вечер стартира поредното издание на Ruse Summer Festival 2020. Фестивалът ще събере музиканти в дните от 29 юни до 5 юли в двора на бившето СПТУ по ЖП транспорт. Едноседмичният празник се организира от „Парти груп Русе“ ЕООД, Община Русе и мотоклуб „Нощни вълци“. „Ахат“ ще са хедлайнерите на фестивала и ще се качат на сцената на 4 юли. Звезди и компания обещават да изсвирят най-великите си хитове. Ще представят и най-новия си сингъл „Те ме чакат“.

  Във фестивала ще участват музикални групи в стиловете блус-рок, поп-рок, хард-рок и хеви метъл. Русенските участници ще бъдат на сцената в дните от понеделник до четвъртък, а в петък, събота и неделя ще са гостуващите групи. Участие ще вземат: 4етри, The Rock, Red House, Мечо Грух, Claymore, Голата истина, Дует Митко и Галя, Soda Acoustic, Дилема, Explicit, D.effect, Old Guns, PlayUphoria, Strong, M.I.G. 21, Waveslave, Born for Vengeance, Baltavar, Dismounted, Engineer of Death, Elinor и др.

  Всички концерти по време на летния рок фестивал ще бъдат с благотворителна цел. Средствата са необходими за лечението на 45-годишната Лидия Лечева, служител в общинската администрация. Необходими са 50 000 евро, които са непосилни за нейното семейство. Около 60 00 лева все още не достигат.

  Достъп до фестивала ще се получава срещу минимално дарение към организаторите. Всяко дарение ви дава различни преференции.
  Дарение от 5 лв. – достъп до фестивала за един ден без събота.

  Дарение от 10 лв. – достъп до фестивала само в събота.

  Дарение от 15 лв. – достъп до всички фестивални дни без ограничения.

  Деца до10 години влизат без дарение, но​ задължително с придружител​.
  Организаторите предвиждат и съпътстващи фестивала събития – презентация на техника, оборудване и умения за свирене, ателие за гривни и аксесоари, пункт за временни татуировки, мото каскади от професионалисти и др.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »