Вторник, 31 Март 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  29.10.2018  » Оргазъм?! Защо не достигам до него?
  Оргазъм?! Защо не достигам до него?


  Изследователи доказват, че само 10% от жените са склонни към бърз и лесен оргазъм, а останалите 90% - изобщо не го получават. Ето и причините за това.

  Първата от тях е, че се стои в седнало положение през голяма част от деня. Ако седите постоянно на бюрото или масата в продължение на часове, тонусът на азовите мускули намалява. Това ще доведе до болка в таза и има голяма вероятност да не се стигне до оргазъм. За да се избегне този нежелан ефект, при продължително седене е препоръчително да се сменя позата на краката. Това ще успокои бедрата и таза.

  Втора често срещана причина е консумирането на алкохол в големи дози. Той дехидратира тялото и пречи на сексуалните отношения. Алкохолът всъщност намалява либидото, тъй като контролира централната нервна система, а така трудно може да достигнете до кулминацията. 

  Прекаленото носене на токчета от жените може да пречи на оргазма. Високото токче създава напрежение в мускулите на таза. Това може да бъде една от причините да не достигате до желаната възбуда

  Следващата причина, поради която не се достига до оргазъм, е, безмълвността на половия акт. Твърди се, че стененето помага за достигане до кулминацията не само от жените, но и от мъжете. Истината е, че ако сте тихи или го правите умишлено, защото не сте сигурни как ще звучите, шансовете за постигане на оргазъм намаляват. Ако сте прекалено срамежливи, също трудно ще достигнете връхната точка. Отпуснете се и направете опит да поддържате контакт с очите на вашия партньор, като му покажете кое всъщност ви харесва и кое не.

  За да постигнете оргазъм, трябва пикочният ви мехур да бъде изпразнен. Когато той е пълен, достигането до кулминацията е много трудно. Причината е, че не се концентрирате достатъчно върху това как се чувствате. По-добре е да направите почивка, за да отидете до тоалетната и след това да продължите.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »