Петък, 3 Април 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  19.11.2018  » И мъжете имат ерогенни зони
  И мъжете имат ерогенни зони

  Мъжкото тяло също има определени ерогенни зони, които засилват оргазма чрез стимулиране. Много често те се пренебрегват, тъй като се смята, че единствено гениталиите трябва да се докосват, за да се достигне до края. Мъжкото достойнство също е ерогенна зона, но е добре да се стимулират и други местенца по тялото като:

  Е-място

  Е-място представляват ушите на мъжете. Те са част от тялото, което помага на мъжа да достигне кулминацията. Особено ефективен е шепотът в ухото му, тъй като чувствените думи го карат да се възбужда. Още по-желано от мъжете е нежно докосване с показалец в меката част зад ухото, като се преминава плавно към шията. 

  П-точката

  П-точката е простатата, която, ако се масажира, мъжът може да изпита по-силен оргазъм. Простата е жлеза, която може да се докосва с върха на пръстите, като същевременно се стимулира и мъжкия член.

  N-място

  Зърната на мъжете също имат нужда от внимание и ласки. Мъжете обичат, когато зърната им се докосват, засмукват или ухапват леко. Когато се обърне специално внимание на зърната, се повишава кръвният поток в тази част, засилва се чувствителността и напрежението. Жените, които обичат да експериментират, могат да смучат преди това кубче лед, а след това зърната на мъжа, което ще доведе до засилване на усещанията му заради студа. 

  Устни

  Целувката по устните увеличава нивата на допамин в мозъка. Тя освобождава също хормона окситоцин, който е известен като любовен хормон. Устните имат безброй нервни окончаяния, които при докосване, стимулират ерекцията. Мъжете признават също, че брадичката им е място, на което искат жените да обърнат повече внимание.

  Ръце и крака

  Масажирането или галенето на ръцете и краката също могат да засилят мъжкото усещане. Мъжете имат висока концентрация на нервни окончания на стъпалата на краката. Има точка, намираща се надолу от средния пръст пред центъра на ходилото, която при натискане увеличава притока на кръв по цялото тяло и го затопля. Палецът на ръката е място, което също може да се стимулира и да доведе до кулминацията.

  Сакрум

  Сакрумът е триъгълната част, разположена в основата на гръбнака между бедрата. В сакрума има нервни окончания, които са свързани с гениталиите. В проучвания дори се доказва, че стимулирането му предизвиква отпускане и съответно оргазъм.

  puls.bg


  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »