Вторник, 25 Февруари 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  11.03.2019  » Тъмен ли е Уил Смит, за да играе бащата на Серена Уилямс

  © Associated Press

  Проект за биографичен филм на име "Крал Ричард", посветен на бащата на тенисистките Серена и Винъс Уилямс, предизвика критика заради появила се информация, че Уил Смит може да изпълнява главната роля, разказва Би Би Си.

  77-годишният Ричард Уилямс е треньор на своите две дъщери, превърнали се в две от най-големите тенис състезателки в света, макар да няма никакъв предишен опит в играта.

  Според предварителни данни филмът проследява как бащата преодолява трудностите, скептицизма и противоречията, докато обучава дъщерите си в Комптън още от четиригодишна възраст. Сценарист ще е Зак Бейлин.

  Когато преди време сайтът "Дедлайн" обяви, че 50-годишният актьор е сред основните претенденти за ролята, това предизвика реакция в социалните мрежи заради факта, че Смит е с доста по-светъл цвят на кожата в сравнение с Уилямс.

  Актьорът все още не е отвърнал на критиките. Няма и официално потвърждение, че той ще бъде част от филмовата продукция, като името му засега се свързва основно с продуцирането на лентата чрез неговата компания Overbook Entertainment.

  Според противниците на т.нар. колоризъм, или явление, при което чернокожите с по-тъмна кожа биват дискриминирани за сметка на тези с по-светла, то води до по-слабото представяне на хората с по-тъмен цвят на кожата в киното, телевизията, модата и по-специално Холивуд и Боливуд, както и дискриминация на работното място, в сайтовете за запознанства, както и до сериозни здравословни проблеми заради употребата на кремове за изсветляване на кожата.

  Някои дори предлагат Махершала Али и Идрис Елба като по-подходящи за ролята. Междувременно "Варайъти" писа, че Уил Смит ще бъде заменен от Идрис Елба в продължението на филма от 2016 г. "Отряд самоубийци" заради несъответствия с графика на снимачния период.

  dnevnik.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net