Понеделник, 21 Септември 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  28.01.2020  » Как мъжете могат да подобрят секса?


  Как мъжете да подобрят сексуалното си представяне? Може да се направят някои промени в начина на живот, които да помогнат като например да сведат до минимум стреса, безпокойството и тревожността, тъй като те са ключов фактор за получаване на ерекция. Ако мъжът се притеснява как ще се представи сексуално, то той може да бъде по-пасивен по време не сексуалното взаимоотношение. Стратегиите за управление на стрес и тревожност включват получаване на повече сън, медитация или извършване на любими дейности по-често.

  За да се представят по-добре в леглото, мъжете трябва да се фокусират повече в любовната игра, отколкото в същинската част. Това включва повече докосване, целуване, но също и орален секс. По този начин те могат да докарат партньорката си до оргазъм още преди акта. Изследване от 2017 г. установи, че много малко жени, около 18%, изпитват оргазъм само от полов акт. В същото проучване се показва още, че 36,6% от жените се нуждаят от стимулиране на клитора, за да достигнат до оргазъм по време на половото сношение.

  Метод, с който мъжете могат да издържат по-дълго е т.нар. старт-стоп. Тази техника може да се използва, за да се спре сексуалната активност преди момента на еякулация. По този начин мъжът тренира тялото си да задържа еякулацията с цел по-продължителен сексуален акт.

  Преустановяване на пушенето също може да помогне за подобряване на сексуалното представяне. Употребата на цигари може да доведе до покачване на кръвното налягане и да причини сърдечни проблеми, които впоследствие може да се отразят и на ерекцията. Това се установява и от анализ на 13 проучвания от 2015 г., според който отказването от тютюна може да подобри половите функции и да намали еректилната дисфункция.

  Повечето спортуване също може да се отрази благоприятно. Ако се тренира редовно, може да се намалят и рисковите фактори за сърдечни заболявания. Мъжете също може да се възползват от упражнения за мускулите, участващи в еякулацията.

  И не на последно място е комуникацията между партньорите. Ако въпросите, свързани със секса, са създали напрежение, най-добре да се изяснят, тъй като това може да помогне на мъжа да се представи сексуално по-добре.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »