Събота, 4 Декември 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  18.10.2021  » Какво казва за теб любимото ти кафе


  Ето какво казва любимата ни чаша кафе за характера ни:

  Американо: Умен и изтънчен

  Направено с еспресо и топла вода.

  Горещо или ледено американо разкрива вашето ниво на изтънченост. Този избор на смела напитка показва, че не сте новобранец, когато става въпрос за пиене на кафе. Американо е силно, без допълнителни добавки или избор на аромат. Вие сте самоуверен ценител на кафе. Познавате тънкостите на използването на еспресо машина с точни стъпки за приготвяне на перфектната чаша у дома.

  Безкофеиново: Държите на здравето

  Приготвено от кафени зърна без кофеин и може да се използва за приготвяне на всяка кафена напитка.

  Въпреки, че хората бързат да говорят негативно за чаша кафе, на която ѝ липсва енегизиращия кофеин, има няколко основни причини хората да избират този вид кафе всяка сутрин. Този човек може да обича естествения вкус, който кафето носи, но да има нежелана реакция към кофеина. Това може да повлияе негативно на цялостното му настроение или дори на способността ви да спи през нощта.

  Еспресо: Изключително енергичен

  Прави се чрез изтласкване на почти вряща вода под налягане през ситно смляно кафе на зърна.

  Тази кафе напитка ме вдига на съвсем друго ниво. Правата доза еспресо е сигурен начин да ви събуди и да ви накара да се движите със 100 мили в минута. Ако си поръчвате редовно еспресо, най -вероятно сте стресирани. Независимо дали имате краен срок или важен проект за завършване, залозите са големи. Може да работите в силно стресираща среда или да посещавате курсове за колеж. Така или иначе, борбата е реална.

  Черно кафе: Класа и изисканост

  Приготвено от обикновени варени зърна кафе без допълнителни добавки като захар, мляко или аромати.

  Една проста, класическа и прясно приготвена чаша кафе е нещо като успокояващ звук за повечето възрастни. Въпреки че процесът на приготвяне на черно кафе е доста прост в сравнение с други напитки, то все още може да бъде направен по грешен начин. Ако черното кафе е единственият начин, по който предпочитате да започнете сутрините си, има няколко неща за вас, които се открояват. Най -вероятно имате сутрешна рутина, към която обичате да се придържате. Може да се наслаждавате да четете новините или клюките по света със сутрешните си глътки. Вие оценявате простотата и графика. Вероятно не виждате нужда от всички захари и упадъчни кафе напитки, които хората винаги поръчват. Черното кафе принадлежи на вашите сутрини и се съчетава с десертите след вечеря. Поддържайте сутрешната си рутина проста с уникална чаша за кафе, която можете да използвате всеки ден. Изберете основна чаша, която идеално се съчетава с вашето традиционно черно кафе.

  АРЕНА

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »