Понеделник, 24 Юни 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  05.06.2023  » Въпреки всичко Ким Катрал отново ще бъде Саманта Джоунс

  Въпреки цялото неразбирателство, дразги и скандали със Сара Джесика Паркър и компания, Ким Катрал все пак ще се присъедини към "Просто ей така", екранното продължение на "Сексът и градът" на Макс.

  Актрисата ще се превъплъти в ролята на сексуално позитивната PR-ка Саманта Джоунс за финала на втори сезон на сериала, съобщи „Variety“. Героинята ѝ ще се появи само в една сцена, в която провежда телефонен разговор с Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър, пише БГНЕС.

  Катрал е заснела епизодичната си роля на 22 март в Ню Йорк и в нито един момент не е била на снимачната площадка с Паркър или с водещия на сериала Майкъл Патрик Кинг.

  "Ню Йорк пост" твърди, че екипът на сериала до голяма степен е бил държан в неведение относно спецификата на сцената и че името на Катрал дори не е фигурирало в списъка.

  "Фактът, че го пазят в тайна, говори, че има някакъв намек, че тя може да се върне - не този сезон, но определено това е нещо, което ще накара хората да се върнат за трети сезон", казва източник пред изданието.

  Интересното е, че премиерата на сезон 2 на "Простоей така" е на 22 юни - в същия ден, в който Катрал трябва да се появи в нов сериал и на конкурентите от Netflix – „Glamorous“.

  За последен път Катрал играе Саманта Джоунс в слабо приетия филм "Сексът и градът 2" от 2010 г. Оттогава насам тя продължава да се занимава с разнообразни актьорски проекти, като се появява във филмите „Filthy Rich“, „Queer as Folk“ и „How I Met Your Father“ по телевизията, а съвсем наскоро - заедно с Робърт де Ниро във филма "Кошмарно татенце".

  Тя също така открито заяви нежеланието си да се завърне към франчайза "Сексът и градът", след като се отказа от третия игрален филм на фона на съобщенията за вражда с Паркър.

  Когато през 2021 г. "Просто ей така" дебютира по Макс - стрийминг услугата, известна преди това като HBO Max - феновете разбираемо бяха любопитни как сериалът ще адресира отсъствието на Саманта. Във филма се твърди, че героинята се е преместила в Лондон след разрива с Кери и нейните приятелки, но все пак тя направи няколко кратки "появявания" чрез текстови съобщения.

  Саманта не е единствената обичана героиня от "Сексът и градът", която ще се завърне в предстоящия сезон. Към актьорския състав се присъединява и Джон Корбет, който се превъплъщава в ролята на Ейдън Шоу, влюбеният в Кери.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »