Понеделник, 22 Април 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  27.02.2024  » Как да накарате един мъж да изпълнява вашите капризи

  Всяка жена мечтае любимият ѝ да изпълнява капризите ѝ, да я носи на ръце, да ѝ прави комплименти. В сънищата си тя си представя мъж с луксозен букет, който е готов на всичко за нея. Но безплодните мечти не са пътят на силните и смелите. Затова трябва да работите върху взаимоотношенията.

  За да накарате мъжа да направи всичко, което искате, трябва категорично да откажете уморителните разговори за това

  Всички логични аргументи относно възможността да се опознаем по-добре трябва да бъдат отхвърлени, мъжката логика е мистериозно нещо и не е напълно разбрано. Но футболът и чашата бира с приятели винаги действат добре. Това е мястото, където всеки мъж се пречупва.

  Всъщност, същността на тази тайна е проста - вие, като уважаваща себе си жена, трябва да очертаете лични граници. Ако е направена грешка и вече сте започнали да се грижите за мъжа твърде много, трябва спешно да заминете за уикенда с майка си или приятелката си. Основното е да покажете, че имате и личен живот. Разтревоженият мъж е най-желаната плячка, тогава можете да искате всичко от него. Той не е единственото нещо в живота ви. Нека го разбере.

  Манипулирайте скрито

  Разберете отношението му към способността да изпълнява вашите капризи с помощта на водещи въпроси след малки победи, които успешно завършват с неговото съгласие. Попитайте го как се чувства, когато носи жена си на ръце.

  Дори и най-упоритият мъж ще разбере, че мислите за това интензивно и му показвате как да се грижи за вас. Запознайте го с това, което харесвате, и той скоро ще разбере как да го направи така, както искате. И, разбира се, винаги насърчавайте любимия човек, дори ако това са малки неща, защото той се старае за вас.

  Ще трябва да се постараете ненатрапчиво да намекнете за плановете си. Най-добре е да правите това в моменти на интимност. Говорете за това какво чувствате към него, как можете да подобрите връзката си и как можете да ви направи още по-щастливи. Покажете му, че и сега той прави всичко за вас, но може и по-добре.

  Развийте в себе си това, което го прави зависим от вас

  Всяка връзка се гради на взаимозависимост. Това е добре. Сигурни сме, че вашият любим човек не може да си представи живота без чувството, което сте създали в живота му, без вашата нежност, любов, грижа и дори усмивка. Вие също усещате тази зависимост от него. Но не това е важното. Трябва да определите (можете да попитате директно) какво точно е особено скъпо за него във вас. След това се съсредоточете върху него, като по всякакъв възможен начин го подобрявате в себе си.

  Ако той обича да спи повече през уикенда - нека го направи. Оставете го да спи, а вие станете и му пригответе вкусна закуска. Ценете го, обичайте го, уважавайте малките му капризи и тогава той със сигурност ще изпълни вашите. Понякога е полезно да се задоволите с капризите му, но не винаги трябва да правите това, в противен случай той ще се отпусне и ще спре да възприема тези малки неща като радости от живота.

  Мъжът винаги трябва да се чувства победител

  Никога не забравяйте, че вие ​​сте идеалната жена за него. За да може вашият любим да разбере това, станете пред него, пригответе закуска, събудете се с нежни думи, облечете се красиво. Комфортът и редът трябва да царуват в къщата, така че той винаги да иска да се върне в дома си. И, разбира се, не забравяйте за разнообразния и страстен интимен живот. Ако забравите за него дори за минута, рискувате да ви го отнеме друга жена. Вие и само вие сте неговата ценна награда, дадена му от съдбата.

  Станете цел за мъжа, превърнете се в негова мечта. Радвайте се на неговите победи и игнорирайте пораженията му. Той определено ще ви оцени и ще направи всичко възможно да не ви загуби.

  Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »