Понеделник, 15 Юли 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  29.03.2017  » Крум Зарков: Това са най-добрите резултати на БСП в Русе



  Това е най-добрият резултат на БСП на избори от 2005 година насам в област Русе, заяви днес Крум Зарков - водач на листата на партията в региона. На представянето на тримата събрали най-много гласове присъстваха Георги Стоилов – на второ място и Пенчо Милков – на трета позиция. 28 637 души са избрали червената бюлетина на 26 март в Русенска област. Съотношението на членската маса на БСП и броя гласоподаватели е 1:21, а партията бележи ръст от близо два пъти повече гласоподаватели от последните парламентарни избори от 2014 година.

  Зарков е сигурен , че и тримата влизат в парламента, а като хипотетична определи вероятността червените да вкарат само двама депутати от Русенския район. Общата средна възраст на Зарков, Георгиев и Милков е 35 години. Основните приоритети по които ще работят са пътя Русе – Велико Търново, чистотата на въздуха, изграждането на канализация в кварталите Долапите и Средна кула и кръгово кръстовище на две нива на Дунав мост. Още следващата седмица ще бъде поискано от Областния управител да свика среща между всички депутати за проблемите на Корабната.

  Аз ще се боря срещу понятието „депутат парашутист“ не като го отричам. Да, аз не съм от Русе и бях избран да водя тази листа по много причини, коментира въпрос на Арена Медиа Крум Зарков. Една от причините е голямото взаимно уважение с русенската организация на БСП и начина по който ме прие голяма част от русенската общественост. Аз се чувствам добре в Русе и затова ще работя за града, допълни Зарков.

  С тази прословута реплика нараних хора и го осъзнах много бързо, тя беше провокирана от обвиненията, че ние младите в БСП носим отговорност за събития случили се през 50-те години. Това каза Зарков в отговор на въпрос на Арена за това как е повлияло изказването му в края на кампанията свързано с репресии на комунистите. За тази грешка, аз се извинявам и осъзнавам, че това не е помогнало на кампанията. Мисля, че темата е приключила и всеки се учи, добави той.

  АРЕНА



  «  Обратно към новините



 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.06.2024 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ - юли
  + СЦЕНА ПОД ЗВЕЗДИТЕ

  всички интервюта  »