Неделя, 27 Септември 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  15.04.2019  » ОИЦ обяви онлайн конкурс за клип Имам бизнес идея!

  Областният информационен център – Русе стартира онлайн конкурс за видеоклип на тема „Имам бизнес идея!“. Той се организира от Централното координационно звено в администрацията на Министерски съвет и на Мрежата от 27 ОИЦ в страната. Конкурсът е част от Общата инициатива на Мрежата за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове и от инициативата на Европейската комисия „Европа в моя регион 2019“.


  В конкурса могат да участват ученици от 14 до 18 години. Участниците трябва да направят видеоклип с големина до 25 МВ и с продължителност до 2 минути, в който да представят своята бизнес идея. Тя трябва да е творческа, оригинална и иновативна, да има потенциал за развитие, да е ясно и точно формулирана. Освен това е важно идеята да бъде представена логически последователно и интересно.

  Видеоклипът трябва да бъде изпратен до 12 май 2019 г. като СЪОБЩЕНИЕ (MESSAGЕ) към създаденото за целта събитие на страницата на Областен информационен център – Русе във Фейсбук. Задължително клипът трябва да бъде придружен от трите имена на участника, клас, училище, населено място, телефон и адрес на електронна поща, необходими за връзка, както и от декларация по образец, попълнена от родител.

  Всички получени видео клипове на русенските участници ще бъдат публикувани в събитието на страницата на ОИЦ-Русе на 13 май 2019 г. От тази дата до 23 май 2019 г. включително ще може да се гласува за видео клиповете с харесвания (лайкове). Ще се отчитат само реални харесвания на клипа в събитието. Използването на скриптове за изкуствено повишаване на лайкове, купуването или манипулиране им по какъвто и да било начин, води до дисквалификация или репортване, съобразно стандартите на Фейсбук.

  РЕГЛАМЕНТ

  ДЕКЛАРАЦИЯ СЪГЛАСИЕ

  Първите десет, които съберат най-много харесвания, ще бъдат наградени със спийкъри (безжични тонколонки) . От тях първите двама ще бъдат наградени и с посещение в София Тех Парк, където ще се запознаят с вече успели предприемачи и техните бизнес идеи. Обявяването на победителите и награждаването ще се проведе от 28 май до 1 юни 2019 г. Резултатите ще могат да се видят на фейсбук страницата на ОИЦ-Русе и на Единния информационен портал за ЕСИФ - www.eufunds.bg.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    25.09.2020 - КИНОПРОГРАМА Cinema City Русе
  25 септември - 1 октомври

  всички интервюта  »