Събота, 11 Юли 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  30.09.2019  » Местни избори 2019: Галин Григоров - Спортът в Русе – не само витрина на модерния град


  платена форма

  Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО – Българско национално движение (НФСБ)“, изгледа с интерес някои от най-интересните хватки в спортен комплекс „Дунав“ на поредния ХVII Международен турнир по джудо, организиран от СК „Дунав“. В оспорваната надпревара участваха 210 състезатели от 14 клуба в България, като в Русе бяха дошли и отбори от Румъния.

  „Прекрасно е, че русенци поддържат традицията на вече утвърдения  международен турнир, където си дават среща бъдещите големи звезди в този атрактивен и много дисциплиниращ личността спорт. Срещата с други състезатели от чуждите школи е полезна за всички участници в турнира. Получава се градивна обмяна на опит, вижда се докъде са достигнали в спортното майсторство отделните клубове. Могат да се „сверят часовниците“, да се достигне до идеи в треньорските „технологии“ за повишаване на индивидуалните и отборните резултати“, сподели Галин Григоров в непринуден разговор с младите русенски джудисти в самото начало на турнира.
                 


  В отборното класиране на първо място в тазгодишната джудо-битка се класираха румънците, отлично се представиха джудистите от отбор „Десант“ – Варна. Извън емоцията и експресивната атмосфера на надпреварата Галин Григоров подчерта, че развитието на спорта в крайдунавския град трябва да бъде един от основните стълбове в управлението на всеки кмет, който иска Русе да има хармонично и модерно лице пред света.

  „Спортът е не само витрина на модерния град. Развитието на спорта е постоянна грижа за физическото здраве на всички русенци. Чрез тази грижа се гради особен вид култура на хармония между тялото и духа, за която няма да пестя усилия. В програмата ми е предвидено създаването на специално управленско звено, което ще се занимава  преимуществено само с това.“, каза още Григоров.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

  АРЕНА

   

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »