Неделя, 5 Април 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  15.10.2019  » Галин Григоров обеща истинска общинска подкрепа за жителите на Червена вода

  платена форма

  Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО-Българско национално движение(НФСБ)“ гостува на жителите на Червена вода - едно от най-големите и все още жизнено село в Русенската община. Заедно с него бяха и кандидатът за кмет на населеното място Ивайло Стефанов, народният представител и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов, както и кандидати за нов общински съвет от коалицията.

  Народният представител Искрен Веселинов припомни за десетгодишното съглашателство между БСП и ГЕРБ и изрази увереност, че Галин Григоров ще бъде следващия кмет на Община Русе, който ще разбие статуквото наложено от двете партии.


   Също така беше уверен, че бъдещата група от общински съветници, издигнати от местната коалиция „ВМРО-Българско национално движение(НФСБ)“, ще бъде най-голяма. Той подчерта, че за селото е много важно да бъде избран Ивайло Стефанов, за да може хората да усетят така нужната и дългоочаквана промяна.

  Много бяха въпросите, които поставиха хората от Червена Вода: за недостатъчно оптимизираната транспортна схема, която прави проблемна връзката с общинския център. Последният автобус от Русе за Червена вода тръгва в 19.30, което на практика означава, че никой от селото не може да си позволи да остане на културно мероприятие, да посети театър или оперно представление. От години нерешен проблем на Червена вода е липсата на обходен път, което прави почти „инфарктен“ трафика, особено през лятото. В това поле от инфраструктурни недоразумения, също от години, се позиционира и проблемният път Русе-Кубрат. Пътуването в двете посоки по дестинацията е приключение, с не особено приятен ефект, както за шофьорите и техните спътници, така и за транспортните фирми и другите смелчаци, решили да ползват пътя. Кръгът от нелицеприятни констатации се затваря с винаги изненадващо нахлуващата зима и с бездействието на общината, която е  оставила почистването на пътищата на добрата воля на местните земеделски кооперации. Тяхното социално мислене е за адмирации, но не бива да бъде практика, която дублира общинските структури за поддръжка на вътрешната и общинската пътна  мрежа, подчерта в изказването си Галин Григоров, който призова хората да гласуват на 27 октомври с №73 в трите интегрални бюлетини, за кмет на Община Русе, за кмет на с. Червена вода и за общински съвет.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление.

  АРЕНА

   

   

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »