Неделя, 27 Септември 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  19.12.2019  » Юри Вълковски и Венко Добрев гости на Вечери за наивници


  Юри Вълковски и Венко Добрев ще бъдат последните за годината гости във “Вечери за наивници”. Деветото издание е наречено “Хуманистът”. Началото е от 18.30 ч. в Регионална библиотека “Любен Каравелов”, зала “Изкуство”, а гостите са едни от най-активните търсачи на доброто в България през последните години.

  Юрий Вълковски е изпълнителен директор на Фондация “Reach for Change България”. От 2014 година насам, проектът насърчава предприемачеството и иновациите в социалния сектор в България. Конкурсът “ПРОМЯНАТА”, който Фондацията ежегоднно организира, търси лидерите, които работят за благото на децата и младежите в страната, предоставяйки достъп до финансиране, менторство, международни контакти и медийно отразяване. Юрий Вълковски е и член на Експертната група по социална икономика и социални предприятия към Европейската комисия.


  Венко Добрев - млад будител и съосновател на най-голямата позитивна медия у нас – Успелите.бг.  В онлайн платформата често четем за добри каузи, откриваме съвременните герои на България и се информираме за национални постижения, които другите медии често изпускат. Венко има още един позитивен проект зад гърба си – “Купи от баба”. С него той дава възможност на баби от цяла България да продават собственоръчно изплетени терлици онлайн. Целта е да поддържа традицията жива, макар и в една по-дигитална ера.

  В рамките на “Вчери за наивници” двамата лектори ще споделят за смисъла да търсим и сътворяваме добро, за проектите, които си заслужава да знаем и възможността да променяме себе си и света около нас. Входът на събитието е свободен.

  “Вечери за наивници” е проект на гражданска организация “Градоред” и клуб “Мечтание”, релаизиран по програма “Знание и растеж” на Фондация “Русе – град на свободния дух” и Фондация “Еконт”. В рамкйите на серия от събития, организторите разкриват наивните начала, предизвикателствата и пътищата към успеха, посредством историите на представителите на сървеменните професии.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    25.09.2020 - КИНОПРОГРАМА Cinema City Русе
  25 септември - 1 октомври

  всички интервюта  »