Неделя, 18 Април 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  01.03.2021  » ВМРО внесе за регистрация листа с кандидат-депутати
  Водачът на листата на патриотите за Русе Искрен Веселинов заедно с Галин Григоров и други кандидати за народни представители подадоха документи в Районната избирателна комисия.
  За пореден път ВМРО – Русе отваря своите листи за широко гражданско присъствие, с което патриотите изпълняват своя ангажимент към местното гражданско общество за по-голямо тяхно присъствие. Точно 50 % от регистрираната днес листа са лица, които не са партийно обвързани. На избираемото 3 място е поставен известният русенски ортопед-хирург доц. д-р Севдалин Ангелов, а след него е и началникът на РУО – Русе д-р Росица Георгиева.
  Искрен Веселинов подари мартеница на председателката на РИК Милена Хинкова

  ВМРО влиза в тази поредна предизборна битка с високо вдигната глава и самочувствие за свършена работа в изминалия мандат на Народното събрание. Много от положителните промени в държавата дойдоха като резултат от неуморната работа именно на народните представители от патриотите.

  За тях въпросът дали влизат в бъдещия парламент не стои. Тяхното присъствие в следващото народно събрание е сигурно. „Винаги в началото на кампанията ни дават точно на половина от това, което вземаме в края. Амбицията ни е да бъдем региона с най-силен резултат за ВМРО в страната. Ще се борим за поне двама народни представители от тук. Сигурен съм, че няма просто да присъстваме в следващия парламент, а ще продължим да сме фактор без който не могат да бъдат вземани важни решения в страната.“, коментира Искрен Веселинов.

  Той изрази още увереност, че по време на кампанията ще успеят да покажат всичко, което е постигнато, както и да разяснят неща, за които ще продължат да се борят. Със сигурност сред тях е позицията относно Република Северна Македония и македонизма като едно извращение на историята. Патриотите се обявяват и против Истанбулската конвенция и всички метастази, които тя би породила в родното законодателство. ВМРО се оказват и категоричния гарант срещу нелегалната миграция и проникването на радикалния ислям в страната.

  Пълната листа на ПП „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за 19-ти МИР:

  Искрен Веселинов

  Галин Григоров

  Севдалин Ангелов

  Росица Георгиева

  Нина Крушева

  Деян Димитров

  Валентин Джамбазов

  Магдалена Георгиева

  Давид Александров

  Ангел Великов Петков

  Румен Григоров

  Владо Владов

  Деян Стайков

  Цветелин Радулов

  Кремена Любенова

  Траян Тотев

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »