Неделя, 18 Април 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  01.03.2021  » Красен Кралев: Целта ни е конкретна - 32 472 гласа
  Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кралев и областният координатор на ПП ГЕРБ – Русе Пламен Нунев регистрираха днес в РИК листата с имената на кандидатите за народни представители в предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април 2021 г.

  Красен Кралев и Пламен Нунев влязоха в РИК, придружавани от шестима от кандидатите за депутати – Алисе Муртезова, Бедрос Пехливанян, Станимир Станчев, Асен Станчев, Орлин Дяков и Георги Кръстев.

  „Щастлив съм, че съм номиниран от партийните структури в Русе и че точно днес, на 1 март, регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ – СДС за участие в парламентарните избори. Щастлив съм, че съм водач именно в Русе и ще направя всичко възможно да се поздравим с голяма победа, която нашите симпатизанти очакват“, заяви пред медиите минути след регистрацията водачът Красен Кралев.

  По думите му листата е много богата на експерти и олицетворява опита на доказани професионалисти и успешни хора и младостта и дързостта на новите лица.

  „Целта ни е конкретна - 32 472 гласа, един отгоре на това, което сме имали предишните парламентарни избори. Това е моят глас“.
  На въпрос на журналисти защо се кандидатира от Русе, Кралев отговори: „Номиниран съм и участвам в листите и във Варна, и в Русе, но смятам да концентрирам дейността си тук, където съм водач. С голяма гордост и радост приех номинацията на русенската структура. По време на моите два мандата като министър имах възможност да идвам често тук и да направим много неща за Русе.

  Благодаря на г-н Нунев, че беше толкова активен като народен представител и заедно направихме много за региона. През този период развих много приятелства и можем да продължим не само в областта на спорта, но и за развитието на Русе като цяло. Виждате, че съм активен човек и смятам, че мога да дам много на русенци. Подхождам с огромна отговорност, с огромна любов към Русе и русенци. Аз съм човек на думата и на действието, така че с лекота ще работя за просперитета на Русенски регион“, заяви Красен Кралев.

  От своя страна Пламен Нунев каза, че предава щафетата за водач на листата на ПП ГЕРБ на голям приятел и истински професионалист. Един от най-успешните министри, които България е имала. „За тези парламентарни избори ГЕРБ регистрира много силна листа. В нея русенци ще разпознаят имената на изявени юристи, лекари, учители, предприемачи, мениджъри, културни дейци. Голяма част от тях са нови лица, хора, които познаваме от тяхната обществена работа или свързваме с професионализма им като доказали се експерти. Хора, които успешно работят за Русе и заслужават доверие“, каза още Пламен Нунев.

  Ето и цялата листа на ГЕРБ – СДС:
  1. Красен Кирилов Кралев – мениджър „Публични комуникации“
  2. Пламен Дулчев Нунев – експерт по Сигурност
  3. Алисе Кямилова Муртезова – здравен мениджър
  4. Станимир Стефанов Станчев, СДС – финансист
  5. Бедрос Левон Пехливанян – магистър фармацевт
  6. Асен Василев Станчев – юрист
  7. Орлин Йорданов Дяков – актьор
  8. Михаил Петков Илиев – професор, университетски преподавател
  9. Георги Илиев Георгиев – лекар /джипи/
  10. Красимир Йорданов Костадинов - предприемач
  11. Евгени Игнатов Игнатов – икономист
  12. Кремена Йорданова Кръстева – педагог
  13. Иван Йосифов Кюркчиев – оперен мениджър
  14. Анета Симеонова Сачкова – Карагьозова - икономист
  15. Георги Николаев Кръстев – студент /Право/
  16. Мирослав Йорданов Залев – инженер
  АРЕНА  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »