Понеделник, 20 Септември 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  14.06.2021  » Искрен Веселинов: Патриотизмът на първо място е отговорност!


  С български народни песни в изпълнение на Илия Луков, патриотично настроение и желание за добро представяне започна предизборната кампания на  коалиция „Българските патриоти“ /ВМРО, НФСБ, ВОЛЯ/ в Русе. Гости бяха евродепутатът Ангел Джамбазки и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. В началото на концерта „Да се хванем на хорото“ русенската група „4етно“ „подгря“ публиката с няколко свои изпълнения, а после на сцената се качи Илия Луков с песен за капитан Петко войвода и откри събитието.  Водачът на листата Искрен Веселинов обясни основните принципи на патриотите и заяви, че последният парламент се е превърнал в апотеоз на омразата, и междуличностното противопоставяне, на нищоправенето. „Изборният кодекс бе променен така, че се даде възможност на една чужда държава да се намеси в изборите за български парламент. Нещо, срещу което ние патриотите десетилетия сме се борили за да постигнем ограничаването на тази турска намеса“, каза в словото си Веселинов.  „Но това е малкият грях, големият е, че това престъпно народно събрание остави страната ни без управление, остави хората без легитимната възможност да получат адекватна грижа за своите проблеми. Когато говорим за патриотизъм, той на първо място е отговорност“, допълни той.  Малко по-късно Искрен Веселинов представи листата на „Българските патриоти“ в Русе, като заяви, че ВМРО за разлика от други партии поощряват да се гласува за личности, след което на сцената бе поканен Ангел Джамбазки – „най- енергичният защитник на българската кауза в европарламента“.


  „Когато гласуваш в населеното си място трябва да знаеш какви хора изпращаш и какво може да свърши даден човек в народното събрание. Избрайте хора, които ще представляват Русе и Русенска област, а няма да бъдат или марионетки на партиите си, или някакви анонимници и послушници, чиито имена няма да запомните, затова гласът на патриотизма трябва да го има в Народното събрание“, призова Джамбазки.


  Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов също взе думата и каза, че никой не е успял да му затвори устата, въпреки санкциите срещу него. „Циганите минаха границата и държавата  трябва да направи нещо. В другите страни като биеш полицай – стрелят по тебе, като посегнеш на военен – стрелят по тебе“, допълни Каракачанов.  „ В българския парламент трябва да го има българския патриотизъм, защото аман от псевдо-леви и псевдо-десни, които се кланят било на изток, било на запад.“ И той призова да се гласува за листата на „Българските патриоти“.


  Листата е от 16 души, като водач е Искрен Веселинов, а след него е бившият областен управител Галин Григоров. Третото място е за Вихрен Бухов от ВОЛЯ. Следват:

  Калоян Чавдаров Христов
  Нина Йорданова Крушева
  Елка Йорданова Димитрова
  Траян Тихомиров Тотев
  Атанас Маринов Атанасов
  Кремена Андреева Бояджиева
  Румен Ламбев Григоров
  Даниел Никифоров Нанков
  Валентин Васков Джамбазов
  Кремена Недкова Любенова
  Галина Иванова Барбукова
  Цветелин Георгиев Радулов
  Иво Колев Пазарджиев


  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


  АРЕНА

   

   

   

   
  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »