Понеделник, 20 Септември 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  26.07.2021  » Десислава Атанасова и Красен Кралев: Подкрепяме всяка мярка в помощ на гражданите
  Първата си среща с медиите направиха днес депутатите от ГЕРБ-СДС от Русенския избирателен район Красен Кралев и Десислава Атанасова. „Очаквам управлението да е без физиономия, без отговорности и краткосрочно“, коментира Атанасова, която е и председател на парламентарната група на ГЕРБ – СДС.


  Всяка мярка, която е в помощ на гражданите ще бъде подкрепена, заяви тя. ГЕРБ - СДС е и групата, която не беше поканена за разговори от „Има такъв народ", но не страдаме от този факт. Напротив, за нас е по-добре да сме далеч от партии, които през последните 12 години трайно сме държали извън властта - говоря и за БСП, и за ДПС. Въпреки това на държавата ни е необходимо някакво правителство", смята Атанасова.

  Красен Кралев заяви, че „изчегъртването не може да е акцент и основна политика в едно бъдещо управление". Според него станало е безкрайно ясно, че тези, които се готвят да управляват, нямат абсолютно никаква готовност за това.

  Кралев, който бе министър на спорта, изрази радостта си от спечеления сребърен медал от българската състезателка по спортна стрелба Антоанета Костадинова на Олимпийските игри в Токио. Той прочете съобщение от Костадинова, получено след успеха й, в което тя му благодари.

  "Изключително много съм щастлив за Тони. Благодаря й! Това е най-голямата отплата, най-голямото щастие да получиш признанието на хората, за които си се борил толкова години. Каквото и да говорят в момента, както и да се опитват да ни изчегъртат, не могат да изчегъртат това, което сме направили", заяви Кралев.

  „Готови сме да работим с всички народни представители, заедно и за региона“, каза Десислава Атанасова по повод писмото на кмета Пенчо Милков с призив към народните представители за единство. Атанасова вече е потърсила връзка с областния управител и с кмета за да разговарят по най-важните теми за региона.

  Не е все още ясно дали приоритетите на бъдещото правителство са описаните в писмото на кмета приоритети за работа.

  От ГЕРБ – СДС вече с нетърпение очакват парламентарния контрол, тъй като вече са задали няколко въпроса към регионалния министър за спрените пътни ремонти.

  По отношение на останалите народни представители от Русе, Атанасова коментира, че очаква смислен диалог с представителите на „Има такъв народ", свободно си разговаря с Крум Зарков от БСП и Стефан Тафров от коалиция „Демократична България“, с когото се познават от предишния мандат.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »