Понеделник, 20 Септември 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  27.07.2021  » Европейският парламент в България подкрепя програмата Gabrovo Green Accelerator

  Европейският парламент в България подкрепя инициативата Gabrovo Green Accelerator, отворенa за компании от цялата страна.

  Πpoгpaмaтa ще финансира идеи, съсредоточени върху ключови сектори в община Габрово с потенциал за зелени иновации – включително здравеопазване, образование, околна среда, транспорт и логистика, дигитализация, бързооборотни стоки и други. С 25 000 лева ще бъде подкрепена българска компания в начален етап на развитие, която представи и защити най-добрия проект зa зeлeни бизнec иновации и идеи. Възможност за достъп до финансиране могат да получат и други от представените проекти, ако получат одобрение от някой от партньорите на събитието.

  Gabrovo Green Accelerator е отворен за компании от цялата страна, които ще реализират дейностите от проектите си в Габрово. Събитието ще премине през няколко етапа. Желаещите да участват в него могат да се регистрират на интернет страницата на събитието https://gabrovoinnovationcamp.eu до 10 август 2021 година. Участниците, които ще продължат в Акселератора, ще бъдат обявени на 31 август 2021 г., а официалното му откриване ще се състои онлайн на 1 септември 2021 г.

   
  Селектираните компании ще бъдат подпомогнати да структурират правилно бизнеса си чрез онлайн обучителни модули.

  Селектираните компании ще бъдат подпомогнати да структурират правилно бизнеса си чрез онлайн обучителни модули, водени от доказани и успешни професионалисти по темите кръгова икономика, стратегия, маркетинг, продажби, иновации, управление на проекти и презентационни умения.

  Финалът на Gabrovo Green Accelerator ще се състои в Габрово на 9 октомври 2021 г., когато участниците ще представят своите проекти пред жури, в което ще участва и ръководителят на Бюрото на Европейския парламент в България Теодор Стойчев, като най-добрите от тях ще получат финансиране.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »