Петък, 28 Февруари 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  13.11.2017  » 5-те най-мразени неща в секса
  5-те най-мразени неща в секса

  Сексът трябва да бъде за забавление. Преди да се сложи точката на това твърдение, в което и мъжете, и жените са убедени, трябва да се подчертае едно нещо – за забавление и на двамата партньори. Това изисква отдаденост и загърбване на егоистичните подбуди. Понякога изисква и способност да променим леко или дори да загърбим собствените си убеждения за позволено и непозволено в секса особено когато те са погрешни.

  В противен случай се стига до моменти, след които се налага да премахнем думата забавление от списъка с епитети, с които бихме описали сексуалните си контакти. Стига се до моменти в секса, които много хора спокойно определят като омразни. Сред тях може да се посочат 5, които будят най-много негативни реакции.

  Бързото заспиване след секс
  Сексът не е маратон и оправданието за тежко физическо изтощение след края не важи при него. Поне според жените. Много от тях определят бързото и блажено заспиване на мъжа след секс като най-неприятния аспект на сексуалния контакт.

  Изоставянето на партньорката без оргазъм
  Дори да не успява да държи еякулацията си под контрол, един мъж не бива да приключва сексуалната игра без да е довел партньорката си до оргазъм. За него това е въпрос на чест, а за нея – на удовлетвореност. В противен случай мъжът рискува не само да бъде обект на клюки сред обкръжението на партньорката си, но и да бъде сочен като изпълнител на едно от най-мразените неща в секса.

  Симулиране на оргазъм
  В стремежа си да се представят добре в леглото и да доведат другия до оргазъм, много мъже и жени са склонни да повярват сляпо на всеки симптом, проявен от партньора. Повечето мъже и жени обаче не са. Дори без много практика, те лесно разпознават прибързаните и фалшиви прояви на оргазъм и ги посочват като едно от нещата, които буквално разрушават удоволствието от секса.

  Пренебрегване на предпазните мерки
  Удоволствието от секса трябва да идва едва след като е подсигурена неговата безопаснот. Това е и трябва да бъде веруюто на всеки не само заради пика на сексуално предаваните болести. Придържането към средствата за безопасност ще подсигури възможност за по-дълго и безпроблемно практикуване на сексуални контакти и ще гарантира, че няма да отблъснете партньора или партньорката си с действие, което накърнява доброто отношение към секса.

  Липса на чуваемост
  Започнахме с оплакване, по-често споменавано от жените, и, логично, ще завършим отново с такова. Едно от най-мразените неща в секса сред представителките на нежния пол е невъзможността да изградят адекватен контакт с партньора си по време на секс. Ако има нещо, което жените посочват като истински враг на пълноценния секс, това е убеждението на мъжете, че знаят всичко и неспособността им да координират действията си с реакциите на партнорката си. Лошото е, че според жените това е не толкова заради мачовизъм, а просто защото няма чуваемост и по-лошото – няма желание от страна на мъжете да питат и да се учат. А трябва да има такова, за да не се подхранва негативното отношение на жените към секса.

  Никой не е роден Дон Жуан. Дори Казанова се е учил дълго преди да заслужи репутацията на изящен любовник. Именно малките компромиси и поуките от грешките ще помогнат да се радваме на пълноценен секс всеки път и да избягваме конфузните ситуации, които всеки мрази. Защото сексът е за забавление, но и за двете страни.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    27.02.2020 - КИНОПРОГРАМА Cinema City Русе
  28 февруари - 5 март

  всички интервюта  »