Понеделник, 25 Май 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  20.08.2018  » При секса за една нощ размерът има значение
  При секса за една нощ размерът има значение

  Оказа се, че при секса за една нощ размерът има значение според ново изследване.

  Не става въпрос обаче за дължината на пениса, за която се тревожат някои, а за обиколката му.

  Четиридесет и една жени, участващи в проучването е трябвало да разгледат и използват различни по големина изкуствени пениси, направени с 3D принтер (съвременна технология за изработка на триизмерен твърд предмет с произволна форма с помощта на цифров модел). Моделите били сини и варирали от 10 до 22 см дължина и 6 и 18 см обиколка.

  Участничките са били помолени да изберат един от моделите (33 на брой) като предпочитан при партньор за една вечер и такъв за дългосрочна връзка. Когато става въпрос за секс за една нощ, жените масово избирали модели на пенис с малко по-голяма обиколка, отколкото тези, които се предпочитали за дългосрочни взаимоотношения.

  Относно дължината на половия орган не е имало разлика в предпочитанията: и в двата случая жените са предпочели пениси с дължина около 15 см.

  Влагалището съдържа много нервни окончания, чувствителни на натиск, които могат да бъдат фино настроени за разтягане, спрямо вариациите в периферната обиколка на мъжкия полов орган, поясняват изследователите. Пенис с по-голяма обиколка също така може да стимулира по-добре клитора, което е един от основните фактори за гарантиране на оргазъм при жената.

  Повечето предишни проучвания са разчитали само на изображения или описания като "малък", "среден" и "голям", когато са били измервани предпочитанията на жените относно размера на пениса. Тези определения обаче са субективни, казват специалистите.

  Това проучване е първото, което е използвало триизмерни модели, което означава, че жените са оценявали по обективни критерии.

  Във втората част на проучването жените са получили един от моделите пениси, като е трябвало да го изследват за 30 секунди. След това те е трябвало да го разпознаят след всички останали 33 модела.

  След приключване на проучването изследователите са установили, че участничките са склонни да надценяват размера на пениса, който са изследвали преди това.

  Това откритие може да успокои мъжете, които не са доволни от мъжкото си достойнство.

  Данни от проучването са взети от Live Science.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »