Събота, 15 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  16.04.2019  » Милионери правят истински Игри на глада с награда


  Група ексцентрични милионери планират да организират предизвикателство в стил "Игрите на глада". Победителят ще спечели 100 000 британски лири, съобщава "Daily Mail". Това става ясно от обява, публикувана на HushHush.com (сайт, известен като "Амазон за милионери"), с която организаторите на събитието търсят дизайнер за арената на битките.

  Не става ясно къде ще се проведе състезанието, въпреки че според предварителна информация милионерите планират то да бъде организирано на частен остров някъде по света. Според публикацията състезателите ще бъдат снабдени с въздушни пушки с пластмасови патрони, амуниции, боеприпаси и чувствителни на допир бронежилетки. След 12-часово преследване и битки те ще нощуват в импровизирани лагери на острова.В края на изпитанието победителят ще си тръгне с огромна награда в размер на 100,000 британски лири.

  Идеята е вдъхновена от холивудския блокбъстър "Игрите на глада" (The Hunger Games), чиито герои са принудени да се бият до смърт. Според обявата дизайнерът на арената, на която ще се провеждат битките в състезанието, ще получи солидна сума за изграждането й. "Търсим някой, който може да помогне с проектирането на арена за събитие, вдъхновено от битка за 100 души. С дневна надница от 1500 паунда и очаквана продължителност на проекта около 6 седмици очакваме надпреварата за договора за 45000 паунда да е ожесточена".

  "Битките за оцеляване с един победител на финала стават изключително популярни през последните години и нашият клиент е голям техен фен, който иска да превърне играта в реалност по възможно най-безопасния начин", коментира основателят на HushHush.com Аарън Харпин.

  "Ако състезанието е успешно тази години, бихме искали да го превърнем в ежегодно и много вълнуващо събитие. Ако сте от феновете на игри и филми, в които оцелява само един човек, за Вас би било страхотно веднъж в живота си да се впуснете в подобно приключение, от което можете и да спечелите солидна сума.

  Но за направи всичко това възможно, екипът ни ще трябва да свърши доста работа. На първо място се нуждаем от талантлив разработчик на игри, който да ни помогне да направим събитието възможно най-реалистично", допълва още той.

  avtora.com

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »