Четвъртък, 28 Май 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  29.07.2019  » Готов е епизод от предисторията на Игра на тронове


  © Associated Press

  Предисторията ще се развива хилядолетия преди изковаването на Железния трон.

  Пилотният епизод от предисторията на "Игра на тронове" е вече заснет в Белфаст, заяви програмният директор на HBO Кейси Бойс. Все още не е сигурно дали от телевизията ще дадат зелена светлина на сериала, защото предстоят обсъждания. Въпреки това Бойс изглеждаше положително настроен от това, което е видял, съобщи "Ройтерс".

  "Наистина изглежда добре. Актьорският състав е невероятен", отговори той на въпроси около възможния сериал по време на представяне на бъдещите проекти на HBO. С последния сезон на "Игра на тронове", който завърши през месец май, много почитатели са нетърпеливи да се върнат във фикционалния свят на Вестерос, създаден от Джордж Р. Р. Мартин.

  В същото време въпреки безспорния си успех последният сезон попадна под критиката на феновете, които не одобриха определени сюжетни ходове и развития на главни персонажи. Това доведе до създаването на петиция, която настоява сезонът да бъде заснет отново, а сценарият да бъде създаден от "компетентни автори". До момента тя е подписана от 1.7 млн. души.

  Това не попречи на "Игра на тронове" да получи рекордните 32 номинации на наградите "Еми". Според HBO, които се позовават на данни, с които разполагат, сериалът е счупил и рекордите по гледаемост на телевизията. Той е гледан от 19.3 млн. зрители само в САЩ.

  Блойс каза, че реакцията на зрителите не е променила по никакъв начин подхода на HBO към проекта за предистория на сериала. В него участва Наоми Уатс, а историята се развива хилядолетия преди събитията от "Игра на тронове". По описанието на HBO предисторията проследява как светът се изплъзва от златния си период на герои към своите най-мрачни времена.

  Според Блойс петицията е показала, че феновете живо се интересуват от сериала. За него един от малкото недостатъци на сериалите, които се радват на огромна популярност, са очакванията на зрителите към техния завършек. Както и че всеки има различно мнение за това какъв трябва да бъде краят.

  На въпроса дали отрицателната реакция ще се отрази на предисторията Блойс беше категоричен: "Ни най-малко".

  dnevnik.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »