Сряда, 20 Януари 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  05.03.2020  » Какво издават парите за вашата личност?


  За някои парите идват и си отиват лесно. За други хора обаче те могат да бъдат голям проблем, независимо дали се притесняват, че ще похарчат прекалено много, или пък ги е страх, че ще нарушат спестяванията си. Във всеки случай, начинът, по който се отнасяте към парите не отразява само финансовото ви състояние, а говори много за личността ви, та дори и за страховете ви.

  Парите връщат стари спомени

  Някои семейства не могат да си позволят да купуват нещата, които детето им иска. Може би се сещате за някой случай, когато сте били малки и сте видяли хубава рокля на витрината, но родителите ви не са имали достатъчно пари, за да я купят. Или пък сте искали да свирите на пиано, но вашите не са могли да си позволят уроци. Този вид ситуации могат да оставят емоционални белези и да ви накарат да се чувствате несигурни. Още по-лесно е да внесете тази несигурност в живота си на възрастни.

  Показват самоувереността ви

  Ако се чувствате компетентни да се занимавате с финансови въпроси, най-вероятно сте уверен човек. Не се плашите да инвестирате, да стартирате бизнес начинания или да се справяте с определени финансови предизвикателства, които могат да се появят. Ако пък винаги се страхувате да не загубите пари и предпочитате да ги държите „на сигурно“, това може да означава, че не сте особено самоуверени.

  Разкриват страховете ви

  Всички понякога мислим как би се променил животът ни, ако изведнъж загубим всичко материално, което имаме. Опитът да си представим тази ситуация може да разкрие най-големите ни страхове. Може би сте загрижени за здравето си или за образованието на децата си. Парите всъщност разкриват това, което ценим най-много и това, което не искаме да губим при никакви обстоятелства.

  Дават визия за бъдещето

  Това, което правите с парите си, може да разкрие вашите стремежи, а също така е свързано и с миналото ви. Ако сте мечтали да си вземете играчка или да отидете в увеселителен парк, когато сте били дете, вероятно в един момент ще мислите, че никога няма да можете да получите това, което искате. Човек, който пък не се е притеснявал никога за финансите, е доста по-амбициозен. Различни проучвания доказват, че колкото по-рано един човек започне да мисли за пари, толкова повече се възспира от осъществяването на мечтите си.

  Expert.bg
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »