Четвъртък, 21 Януари 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  03.08.2020  » Culture Beat са новото попълнение на SPICE Music Festival


  Култовата евроденс група от 90-те "Culture Beat" е новото попълнение в програмата на фестивала "SPICE Music", който ще се проведе на 7, 8 и 9 август 2020 г. в Бургас. Изпълнителите на хитове като "Mr.Vain", "Got To Get It" и "Take Me Away" ще се качат на сцената на 8 август.Освен тях към програмата се присъединяват и DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion, които ще се постараят градусът на настроение да не спада дори за миг през трите фестивални дни!

   
  За огромно съжаление обаче Bomfunk MC`s отмениха всичките си концерти в Европа това лято, което означава, че няма да можем да ги видим и в Бургас, съобщават организаторите.

  Но за един от най-големите фестивали край Черно море вече се приготвят още 20 от най-известните звезди на 90-те – "Technotronic", MASTERBOY & Beatrix Delgado, "C+C Music Factory", Sonique, мамбо фурията Lou Bega, "Corona" с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри "C-Block", испанките "Las Ketchup", с които ще изпеем вечния хит "Asereje", "Reel 2 Real" ft. The Mad Stuntman, когото също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody’s free", италианската денс формация "Black Box", LayZee aka Mr.President ще ни върне в 1996 г. с "Coco Jamboo", британското дуо "Maxx", което от 2019 г. отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

  Организаторите на фестивала уверяват, че събитието ще се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета на събитието, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и др. Фестивалната зона ще има регулирана схема за движение с предварително уточнени входове и изходи и табели с инструкции, а потокът от хора ще бъде регулиран от доброволци и охрана. 

  Призоваваме хората към разбиране и толерантност, за да можем да се насладим на фестивала по един нов за всички ни начин – не забравяйте и личната си отговорност към всички препоръчани от институциите мерки за сигурност!

  "SPICE Music Festival" е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети и свързват най-хубавите си спомени с музиката на 90-те! Припомнете си танците, с които превземахте дискотеките тогава, защото са ви подготвили незабравимо фестивално изживяване – най-добрите хитове от 90-те на живо, качествен звук, уникални визуални ефекти, много изненади и добро настроение. При това – в уникален формат и на метри от морския бряг!

  Припомняме, че билетите за трите фестивални дни могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на  EasyPay в цялата страна.

  SPICE Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД.

  avtora.com

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »