Вторник, 22 Юни 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  19.10.2020  » Какво говори за вас цвета на колата ви


  Независимо дали си избрал цвета на колата си заради модата или от по-практични мотиви, или пък защото ти е любим или да съвпада с този на вратата на гаража ти, той подсказва нещо за теб. При всички положения той е индикатор за личността ти към останалите шофьори на пътя.

  Сребристото е един от най-често срещаните цветове на автомобили, който показва елегантност и престиж. Ако те видят в сребриста кола, другите шофьори остават с впечатлението, че си реализиран и заможен човек, дори някой на ръководна длъжност.

  Притежателите на черно возило предизвикват подобни конотации, при тях се забелязва аспект на доминация, очарование и охолство. Тези шофьори се забелязват на пътя и може би поради тази причина броят им драстично се увеличи през последните пет години.

  Ярката огнено червена кола оставя впечатлението, че си страстен и харесваш високите скорости, както и да те забелязват и оценяват на пътя. От друга страна по-тъмен оттенък на червеното означава, че искаш да си секси и екстремен, но в крайна сметка характерът ти всъщност е приземен и надежден, като собствениците на кафяви коли.

  Белите коли изискват сериозно усилие, за да останат чисти и поддържани. Безупречен бял автомобил показва, че си взискателен и не се страхуваш да положиш усилие. Естествено в обратния случай – ако колата е мръсна, това може да е, защото не обръщаш внимание на детайлите и си мързелив и безразличен.

  В случай пък че караш тъмносин автомобил, оставяш убеждението, че си лоялен, но също така и самоуверен, докато шофьорите на светлосини возила изглеждат спокойни и доверчиви.

  Разбира се, това са най-често срещаните цветове, но има и много други възможности, които са изява на безбройните разновидности на човешките характери.

  Ако караш розова, оранжева, лилава или жълта кола, личността ти вероятно е жизнена, ексцентрична, строго индивидуална и уверена. В същото време зелено, сиво и златно предполага шофьор с топъл характер, който е интелигентен, независим и добросъвестен.

  Така че, следващият път, когато решите да се сдобиете с нова кола, помислете сериозно за цвета и какво послание изпращате с него към другите шофьори. Най-добре е да изберете този, който най-правилно отразява личността ви.

  fakti.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »