Неделя, 18 Април 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  01.03.2021  » 8 от най-известните герои в мемета и какво се случва с тях


  Едно пътешествие из страната на меметата – най-популярното забавление в мрежата

  Днес ние рядко разказваме вицове по между си, затова пък следим десетки страници, в които ежедневно се споделят картинки и мемета. Някои от героите са се превърнали в истински легенди и за всеки автор е въпрос на чест да ги използва в своето творчество.

  "Нещастният" котарак

  Grumpy Cat е най-разпознаваемата котка на планетата, след Гарфийлд разбира се. Намръщеният герой на популярни мемета почина през 2019 г., но той ще живее вечно, или поне докато снимките с него продължават да се споделят в социалната мрежа.

  Прекалено привързаната приятелка – кой би могъл да забрави за нея?

  Може би не знаете, че меметата с нея тръгват от пародия на парчето „Гадже“ на Джъстин Бийбър. Ютубърката Лайна Морис вероятно е искала да бъде запомнена именно с комедийното си творение, но скрийншот от него се сдобива със свой, собствен живот в онлайн пространството.

  В момента успешната влогърка е решила да се оттегли от светската суета и да се съсредоточи върху спокойствието и психичното си здраве.

  Детето Гавин

  Гавин и неговата смутена физиономия, с която е успял неведнъж да ни докара смях до сълзи. Личицето му се е превърнало в идеален фон за какви ли не забавни послания.

  Малкият господин Томас наскоро се е простил с няколко от млечните си зъби, изглежда расте и си остава все такъв чаровник, а понякога майка му го поставя в неудобни ситуации със своите снимки.       

  Заглеждащият се младеж

  Участник в едни от най-вирусните мемета от 2017 година насам. Сцената е класическа, но се превърна в метафора за всякакви куриозни надписи.

  Кои са младежът и двете девойки? Напълно случайна находка на известния фотограф Антонио Гилем, който не е подозирал, че точно тази снимка ще стане толкова популярна в интернет.

  Крещящата на котка жена

  Емоционалната и разгневена дама, сочеща с обвинителен пръст малката пухкава животинка.

  Котето е истинска звезда в Инстаграм – Smudge има свой профил в приложението, известно е с това, че мрази салата, има аристократични обноски и винаги вечеря на масата, не в купичка на земята. Блондинката пък е част от каста на сериала The Real Housewives of Beverly Hills, изпълнен с несекващи обрати и драматични ситуации.

  Клоуи с големите извънземни очи

  Вдъхновителката на мемета днес се надява на шеметна онлайн кариера заедно със своята сестра. Двете развиват активно свой акаунт в Instagram. Клоуи е пораснала и доста чаровна, което определено ще й помогне все така да завладява аудиторията.

  Момичето-бедствие

  Героинята от страховитите мемета, в които се усмихва зловещо, се казва Зоуи Рот. Тя вече е голяма и учи в колеж. Времето наистина лети, докато се забавляваш с чуждите нещастия! Както виждате от заглавната снимка, днес тя не спира да провокира по същия начин.

  Небрежният философ

  Меметата понякога излизат извън контрол и дори героите в тях не могат да спрат тази мощна сила. Кайод Еууми се е превърнал в неволен участник в идеи, за които дори не подозира. Той обаче има успешна кариера в британска телевизия и славата му в нета му носи само допълнителни дивиденти.    

  avtora.com

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »