Събота, 20 Юли 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  27.11.2023  » Прекрасен декември за 4 зодии

  Съвсем скоро започва последният месец на годината - декември ще бъде зашеметяващ и запомнящ се за някои представители на зодиака. приближава и любопитството ни кара да надникнем към астрологичните прогнози за последния месец от годината, пише bgonair.bg. Ето кои са сигурните късметлии в края на 2023 г.:

  Близнаци

  Работа и пари са двете думи за вас през този месец, скъпи Близнаци. Работата няма да ви уплаши, защото вие се справяте с всичко, а като знаете, че тя ще ви донесе и добри приходи, ще се стараете още повече да изпълните всичките си ангажименти.

  Множество проекти и предложения ще валят към вас през декември, и може дори да не успеете да се захванете с всички. Затова е важно да подберете тези с най-голям потенциал, за да се зарадвате с добри постъпления в края на периода.

  Декември ще ви даде възможност да покажете на всички колко много неща умеете и колко сте креативни. Не се срамувайте да демонстрирате качествата си, сега е моментът да ги монетизирате и да се възползвате максимално.

  Това, което малко ще ви липсва през периода са извънработни активности. Енергията ви ще е насочена предимно към професионалните проекти и няма да ви остане много време за забавления. Но не унивайте, банковата ви сметка ще набъбне и ще ви даде шанс да се зарадвате на по-късен етап с развлечения от различен характер.

  За някои представители на зодията са възможни срещи с бивши партньори и не е изключено подновяване на старите отношения. Има вероятност при раздялата си в миналото да е станало някакво недоразумение, което не е било изчистено на момента. А сега вече дори да не си спомняте какво е било и това ще запали нова искра в стара връзка. Какво ще излезе от нея, ще разберете през новата година.

  Важни дати: 1, 7, 9, 15, 19.

  Лъв

  Лъвове, декември ще е месецът, който ще запомните най-много от цялата година. Очаква ви период на изненади, и то все приятни. Благоденствие, късмет, хармония на всички нива.

  Започваме с финансовия аспект от прогнозата, тъй като той е най-обещаващ за периода. Няма да имате причини да се оплаквате в материален план. Финансите ви ще са стабилни и са възможни извънредни постъпления в банковата ви сметка, които ще ви зарадват и попълнят бюджета.

  Важно е през този месец да разчитате основно на себе си, на интуицията си и най-вече на уменията си да се справяте с предизвикателства. Ако вярвате в себе си, нищо не може да ви спъне, а само ще бъде причина за ново постижение.

  Но не само финансите ще ви дадат повод за усмивка. В професионален план също ще се чувствате в свои води и ще завършите годината успешно. Възможно е някои представители на зодията да се сдобият с повишение и увеличение на заплащането, пояснява az-jenata.bg.

  В любовта ситуацията ще бъде спокойна и не се очакват катаклизми. Възможно е да получите съвет от човек, с когото скоро не сте били в контакт, но не подценявайте силата на препоръката. Възможно е да ви свърши добра работа и да ви предпази от неприятности.

  Важни дати: 3, 6, 7, 29, 30.

  Везни

  Пътувания, опознаване на нови места и култури, традиции и веселие ви очакват, скъпи Везни. Декември ще е месец на забавления и разнообразни активности, които ще ви заредят с много енергия за зимата.

  Ще усетите силна необходимост да пътувате, за да се разсеете от служебните и семейни ангажименти. Такава възможност ще се появи, дори и да е за кратко, възползвайте се. Ще се почувствате преродени и много вдъхновени, за да посрещнете с оптимизъм новата година.

  През този месец ще сте като магнит за другите и ще усетите желанието на много хора от обкръжението ви, които ще искат да са по-близо до вас. Преценявайте добре чия компания ви е приятна и не допускайте всеки до себе си. Това може да ви измори и да ограби от енергията ви. Насладете се на периода и се вслушвайте в собствените си желания, а не в това, което искат другите.

  В любовен аспект са възможни промени в статуса ви. Необвързаните представители на зодията може би ще срещнат интригуваща личност, която ще накара сърцето им да се разтупти по-силно. А обвързаните ще се радват на повече романтика, отколкото някога са си мечтали. Ако осъществите и кратко пътуване с любимия човек, има всички предпоставки да завършите годината забележително.

  Важни дати: 1, 5, 14, 19, 27.

  Козирог

  Козирози, през декември няма да имате поводи да се оплаквате, а само да се хвалите. С каквото се захванете, ще ви върви и то перфектно. Това, което можете да последвате като съвет от астролозите е да се фокусирате върху нещо, което отдавна ви вълнува, но не ви остава време за него. През декември ще кипите от енергия, звездите ще са с вас и няма по-подходящ период, в който да развивате ваша ценна идея. Тя ще има голям потенциал да се развие успешно, стига да се концентрирате върху нея и да положите усилия. Понякога, за да се случи нещо наистина хубаво, трябва времето да е подходящо, а през декември ще се радвате именно на такъв благоприятен период.

  Нови проекти, нови покупки, реновиране на дома ще са дейности, с които няма да сгрешите, ако се захванете в следващите седмици.

  В любовен план ситуацията отново ще е благоприятна, особено за представителите на зодията, които не са ангажирани. Коледни партита, срещи и запознанства с вълнуващи хора ще са сред акцентите за месеца. Не е изключено да започнете и романтична връзка с потенциал за развитие.

  За семейните представители на зодията месецът ще е също приятен и хармоничен.

  Важни дати: 1, 3, 6, 7, 22.

  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.06.2024 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ - юли
  + СЦЕНА ПОД ЗВЕЗДИТЕ

  всички интервюта  »