Събота, 18 Май 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  22.04.2024  » Ако един мъж започне да губи интерес...


  Ако един мъж започне да губи интерес към жената до себе си, това може да се види в действията и думите му. Ето какво в поведението на мъжа показва, че той вече не е влюбен.

  Прекарва все повече време с приятели

  Мъж, който вече не обича жена си, предпочита да замени общуването с нея с общуване с приятели. И обратно - един любящ мъж никога няма да направи това, защото се интересува от любимата си. Най-многото, което може да направи, е учтиво да я попита дали тя ще се обиди, ако я остави за малко.

  Не споделя новини

  Преди това той се е прибирал от работа и подробно е разказвал какво се случва с него, кой кого е обидил или, обратно, кой го е зарадвал. А сега сухо отговаря, че всичко е наред, хвърля си нещата и отива до компютъра или прави други неща. Това е ясен знак, че любовта му е отслабнала.
  Той вече не се извинява

  Ако е направил нещо, казал нещо нередно, е длъжен да се извини - всеки човек във връзка трябва да направи това. Когато мъжът престане да признава вината си или просто не обръща внимание какви са последствията от действията му, това означава, че той не се интересува от чувствата на жената. Започнал е да губи интерес.

  Той вече не изпълнява вашите молби

  Ако един мъж не иска да направи нищо за вас, това означава, че интересът му е намалял. Факт е, че мъжете наистина искат да бъдат винаги готини, силни, важни и незаменими за своята жена. Ако това желание не е налице, нещо се е случило във връзката ви, нещо се е счупило.
  Той не се интересува от живота ви

  Мъж, който обича, винаги изслушва жената до себе си. Винаги пита как са нещата на работа, как е минал денят ѝ. Ако на него не му пука как минават дните ви, това е лош знак.
  Не говори за бъдещето

  Това е много важен знак. Ако мъжът ви е разлюбил, спира да говори в бъдеще време. Това означава, че той вече търси повод за раздяла.

  Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »